Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun! Dai cu tunul în Primăria Urecheşti

Ziarul de Vrancea
1 mar 2013 1448 vizualizări
Sătenii de la Urecheşti cer urecheală severă pentru funcţionarii din Primăria comunală care, în lipsa primarului, plecat cu treburi pe la Focsangeles, au tras chiulul de la serviciu

Carcotaşii de pe uliţă, care s-au trezit că mai au nevoie de-o hartie oficială, de-o adeverinţă, au mers, normal, la Primărie, unde, să vezi şi să nu crezi, nu era nici ţipenie de om, deşi ora nu era de plecare acasă. Noi nu credem că la Urecheşti se aplică zicala veche potrivit căreia “cand pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă” şi că atunci cand primarul nu-i, tragem şi noi chiulul la greu. Totuşi, i-am sfătui pe funcţionari să închidă birourile măcar cu o jumătate de oră, o oră înainte de terminarea programului, chiar dacă urlă dobitoacele prin bătătură, că nu-i frumos să pleci de la pranz. Măcar de obraz să nu mai faceţi, zău!

Pupangeală pentru aspirine gratuite de la managerul Conservă

Pensionarii care vin pe la şedinţele de la Perfectura Vrancea sunt atat de uimitori încat nici nu mai ştim ce să spunem. Avand mult timp de gandire de cand iau pensie de la statul roman, reprezentanţii generaţiei în baston par a fi cei mai lingăi din caţi există. Oricum s-ar schimba puterea pe la varf, ei sunt cei mai naivi în a crede în oamenii noi, impuşi de partidele politice, în urma negocierilor la sange şi la bani care sunt făcute pe la spate. Asta s-a întamplat şi de curand, la o întalnire de la Perfectura vrancenească, acolo unde bosho şef s-a apucat să îl pupe şi pe faţă, şi pe spate, şi pe cheiţă pe managerul Conservă de la Spitalul Mare. În cazul în care vă întrebaţi pentru ce atatea laude, iacă pentru faptul că ar fi avut curajul să preia conducerea Spitalului Judeţean. De parcă Mandriluţă conservă ar fi un sfant coborat de pe Muntele Athos, venit printre muritori să îi vindece, nu să învartă niscaiva combinaţii pe bani mulţi prin secţiile spitalului. Dar, ştim şi noi că pensionarii vor şi ei aspirine şi paracetamoale gratuite.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Iubirea care vindecă, acum 4072 zile, 11 ore, 34 minute, 42 secunde
Pensionarii au aflat că subsatanța din VIAGRA vindecă și boala corasonului,fapt pentru care insistă pe o gratuitate din partea șefului de spital.Toate acestea se întamplă,fiincă la femei le citeste integral
danb, acum 4072 zile, 15 ore, 6 minute, 30 secunde
Mai e si varianta demn dar mort. Cu linguseala mai spera si ei s-o mai taraie o perioada asa ca poate ar trebui judecati mai tolerant.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.