Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
22 feb 2013 1365 vizualizări
Baronul călăreşte cu maşina tuturor vrancenilor şoferii de Bucale

Pentru cei care se întreabă unde-i domnu’ preşedinte, ia aflaţi voi că baronul face rodajul la maşina cea nouă de la Cejex, aia cumpărată din banii mei şi ai tăi, măi fraiere, pe la Bucale, pe Dorobanţi. Mareanul de la Vrancea a fost zărit de carcotaşii de Capitală plimbandu-se cu Toyoţica nouă pe bulevardele asfaltate şi neracaite ale doctorului Oprescu. Că se plimba, asta nu-i bai, însă apucăturile de şofer descreierat l-au dat de gol după ce era să se urce cu maşina tuturor vrancenilor pe alţi participanţi la trafic. Urat, ce să zicem! Noi îl trimitem să aducă bani la judeţ şi el ne face de ras. Noi îi urăm să vină acasă şi să dea în gropile din Focsangeles cand se duce la cafea la “mocheta verde”, pentru a-l pune la treabă pe Didi! Asta dacă îl mai ţine pe primar în funcţie, că am auzit nişte chestii… dar mai multe, cu altă ocazie.

Nume surpriză pentru tăierea pădurii

Cine zicea că USL-ul se înţelege la împărţirea ciocanului de marcat pădurile din Vrancea nu se află pe frecvenţa cea bună. Ultimele ciocniri între baronul MOprişan şi baronetele NSăpunaru au la bază interesele divergente în materie de “aur verde” pentru care se pregăteşte un nou şef, în locul Lucică Zamfir, tinerelul susţinut de sovejeanul conservator Ionel CelMic. Cu toate că liberalii se pregăteau să semneze numirea lui Ghiţă Răduţă peste fondul forestier din judeţ se pare că ultimele răutăcisme l-au dus pe sovejean precum căprioara în bătaia puştii. Pentru că nu vor ca şeful silvicului să fi numit de PNL şi să răspundă la comenzile PSD, se pare că Ninishor caută un înlocuitor. Numele propuse de USL au fost ejectate de la centru după ce pretendenţilor li s-au pus dosarele pe masă. Şi la ce rotiri de cadre sunt pe la Păduri e greu să găseşti vreunul fără dosar pe la DNA sau pe la diversele Servicii. Aşa că în curand s-ar putea să avem o propunere surpriză pentru şefia Direcţiei Silvice, una galben-portocalie. Cat despre ITRSV aici rămane eternul Lefter, tăietor pesedist care a trecut prin atatea guvernări că acum pozează în “curat tehnocrat”.

Nu-i mai dă Bună dimiNeaţă lui Blaga?

Pe la Pedelaşi se încearcă mimarea unei democraţii sub garda veche. Numai că oamenii chemaţi pe la şedinţe ne-au raportat, cuviincios, că Bună dimiNeaţă a cam luat-o rara pe brazdă, doar n-a uitat că se trage de la Agricultură, unde a intrat iar într-un concediu medical pentru dureri de inimă. Din cel mai mare susţinător al buldogului, acum se pare că nu se mai precipită atat de tare, mai ales după ieşirea lui Zeus de pe facebook, în care i-a urechit pe pedeliştii de la conducere. În plus, bătălia din interiorul partidului continuă, spre disperarea oamenilor din teritoriu care se întreabă, pe bună dreptate, la ce atata agitaţie cand nici măcar nu sunt la guvernare? Şi ca să arate Bună dimiNeaţă că n-are nimic cu Nicu Frichinoase, la ultimul Bepejeu, preşedintele ad interim a propus să se voteze în Birou dacă şeful de la municipiu merită sau nu să meargă la Bucale, la întrunirile politice din acest week-end. Logic şi evident că oamenii de paie ai lui Neaţă nu au fost de acord cu deplasarea. Aşa, citricienilor, mancaţi-vă între voi, că rade Ninel de dincolo de peretele din Independenţei, ca să nu mai spunem că baronul nu dă nici două cepe degerate pe voi! Nu mai bine părăsiţi voi dreapta vranceană, aşa, din convingere?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
goguleț întăritură, acum 4077 zile, 15 ore, 32 minute, 58 secunde
Din București se va întoarce tot cu mașina tuturor la Focșani ,la viaț* roz pe banii tuturor,cu ajutorul cochilotului adică * centrului care dă dovadă că nu are alț* specialiști.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.