Puls

Ciocanul ITM-ului ascultă de Chianty?

Ziarul de Vrancea
22 feb 2013 1149 vizualizări
Un vrancean ne-a spus zilele trecute că unii angajaţi de la ITeMe fac controale cu dublă măsură.

Pe ăştia de nu au pile, relaţii şi alte cele, itemeul îi amendează de nu se văd, chiar şi pentru un singur muncitor care lucrează ilegal, iar pe cei care sunt prinşi că ţin fără forme legale chiar şi cate 4-6 oameni la muncă, instituţia se face că nu-i vede. “Eu am fost sancţionat pe bună dreptate, pentru că aveam un muncitor fără carte de muncă, dar pe C. M. de la Goleşti de ce l-au iertat? A fost chemat la sediul instituţiei unde s-a muşamalizat totul prin domnul prefect, nu s-a mai plătit nicio amendă. Unde-i dreptatea în ţara asta?”, ne-a spus administratorul unei mici afaceri, sub protecţia anonimatului. Acesta l-a indicat pe S. Bastian Hammer ca fiind cel care a dus tratativele cu nimeni altul decat Chianty Popesco. Cică în urma discuţiilor treburile s-au rezolvat şi amenzile nu s-ar mai fi aplicat. Itemiştii recunosc că acuzatul de blat a fost chemat la sediu, dar spun că era vorba de o persoană fizică şi că cei patru muncitori care se presupune că ar fi lucrat la negru erau doar doi şi că de fapt erau veri cu C. M.. Totodată, itemul spune că persoana care ne-a sunat pe noi a sunat şi la ei şi că are probabil nemulţurile lui, dar că nu e vorba de nicio muşamalizare. Şi totuşi, dacă S. Bastian Hammer îl ascultă pe Chianty? Aşteptăm reacţiile articulate la această ilegalitate. (Victor Ciudatu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.