Puls

Ambasadorul Angliei a fost primit de perfectul Kanty cu alune pişorcoase

Ziarul de Vrancea
15 feb 2013 1311 vizualizări
Reprezentantul Guvernului în teritoriu habar n-are de protocol la nivel înalt u Kanty i-a pus pe masă ambasadorului Martin Harris alune de bar şi biscuiţi săraţi, de parcă ar fi stat să vadă un meci într-un pub u Kanty, nu este oare mai elegant să ai în birou un coş de fructe, cum are Obama?

Venit la Focsangeles să vadă dacă jumătate dintre gagicile de aici seamănă cu Kate şi cealaltă jumătate cu Pippa, ambasadorul Marii Britanii s-a oprit puţin pe la Preafăcătura Vrancea, că la Cejex nu era baronul la birou, ocupat cu lustruitul clanţelor pe la Bucale. Şi cum sir british Martin Harris a bătut la uşa lui Kanty, reprezentantul Guvernului în teritoriu n-a uitat de ospitalitatea romanească şi s-a gandit să-i ofere oaspetelui din ţara Reginei, ce avea mai bun din birou. Cum bunătăţile nu mai existau, fiind mancate de ştim noi cine, perfectul Kanty s-a scobit după o măslină, o crănţănea şi ne-a şocat cu meniul cu care l-a întampinat pe ambasador. Aşa cum îi şade bine oricărui vrancean, care îşi aşteaptă vecinul de palier la o ţigară şi la o barfă despre vecina cu balconul la vedere, Kanty a scos de prin vreun birou prăfuit rezerva de alune pişorcoase şi de biscuiţei săraţi cu aromă de mucegai. Şi, ştiut fiind că englezii sunt mai calmi dacă beau ceva, i-a trantit lui sir o carafă de ceai la plic, din ală ieftin, luat cel mai probabil dintr-un supermarket din oraş. Şi ca să vadă tot poporul ce prefect ospitalier avem, cabinetul lui Kanty a trantit poza incriminatoare pe facebook. Haoleu! Protocolul! Nu s-a auzit oare la Prefectura Vrancea că nu se cade să pui pe masă, la vizite de rang înalt, alimente în care bagă mana toţi, gen alune de bar în care, ştie orişicine, colcăie cei mai mulţi microbi? Unde o fi văzut Kanty asemenea primire chiar nu pricepem, mai ales că perfectul se laudă că a fost şi el oleacă de ambasador, fie el prin Africa coborată din babanier. Şi ceaiul ăla spălăcit? Să ne ierte Regina, dar chiar dorea Kanty să-l dea pe spate pe ambasador cu o asemenea apă colorată gen şampon de parbriz? Să nu mai comentăm noi de eleganţa pliculeţelor de zahăr aruncate pe farfurie şi de serviciul de ceai ordinar de pe vremea foştilor prefecţi. Penibil, ce să mai… Oare, domnule perfect, nu era mai elegant să-l primiţi pe ambasador cu un vas cu fructe şi nu cu alimente ieftine şi de proastă calitate, consumabile doar dacă vrei să-ţi pocnească ficatul? Ar putea totuşi Kanty să ia aminte de la protocolul de la Casa Albă unde în permanenţă în birou la Obama este un coş cu mere. Dar, e greu cu protocolul ăsta! Noroc cu fetele frumoase din Focsangeles pe care sir le-a zărit din goana maşinii, că autorităţile se fac de… cacao! Shame on you, mister Kanty!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.