Puls

Anca Pandrea, certată cu fiul lui Iurie Darie din cauza moştenirii!

Ziarul de Vrancea
11 feb 2013 1928 vizualizări
Conform click.ro actriţa vrea drepturile de autor ale iubitului decedat, dar Ducu Darie este cel care le poate primi legal

La trei luni de la moartea lui Iurie Darie, apele sunt tulburi în familia îndrăgitului actor! Surse au povestit pentru Click! că Anca Pandrea, iubita maestrului, nu mai vorbeşte cu fiul acestuia, Ducu Darie. Motivul? Scandal pe moştenire!

La 9 noiembrie, actorul s-a stins după ce o boală urâtă l-a ţintuit mai bine de jumătate de an pe paturile spitalelor.

Maestrul a lăsat în urmă un fiu, o iubită care i-a fost alături, la bine şi la rău, mai bine de 26 de ani şi, în special, filmele care l-au consacrat şi au făcut fericiţi milioane de români.

Opera a fost, de fapt, averea lui Iurie Darie! Totuşi, a uitat de drepturile de autor, care se încasează din fiecare difuzare de material, film, interviuri. Iurie Darie era înscris la asociaţia non-profit CREDIDAM, iar anual i-ar reveni în jur de 10.000 de lei, bani care se virează în trei tranşe lunare şi care sunt colectaţi de ORDA (Oficiul Român al Drepturilor de Autor).

 

Surse din anturajul actriţei ne-au povestit că Anca Pandrea nu a stat pe gânduri şi s-a interesat la un avocat despre cum ar putea să intre în posesia acestor bani, numai că s-a supărat după ce a auzit că Ducu este succesorul legal şi doar el are acest drept, din cauză că actriţa a trăit în concubinaj cu actorul!

 

Citeşte întreg articolul pe www.click.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ortansa, acum 4052 zile, 22 ore, 36 minute, 31 secunde
N-am crezut ca Anca Pandrea e chiar atat de *******!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.