Puls

Indicatoare vandalizate la Suraia. Bravo autorilor!

Ziarul de Vrancea
8 feb 2013 1622 vizualizări
Sătui de limite absurde de viteză - de genul 25 km/oră -surăienii au vandalizat mai multe indicatoare rutiere

Pe marginea drumului Focşani – Suraia au fost montate mai multe indicatoare ce înştiinţează participanţii la trafic care este viteza maximă pe care trebuie să o aibă pe anumite porţiuni. Pană aici nimic nu este incorect, doar că cei care le-au făcut au pus nişte limite de viteză ridicol de mici, aşa cum sunt 30 de kilometri la oră, 25 km şi dacă nu ne înşeală memoria chiar şi 20 de km per oră. Bineînţeles că limitele nu se justifică atata vreme cat nu este vorba de o zonă montană, nu sunt serpentine ca înspre Soveja, iar vizibilitatea este mai mult decat perfectă. Azi aşa, maine aşa un surăian n-a mai suportat şi s-a pus pe astupat semnele cu vopsea, astfel încat acum nu mai există limitări de viteză idioate de-a dreptul. Omul nu şi-a vărsat năduful doar pe un indicator, ci pe vreo 5-10 fiind probabil oprit la un moment dat de poliţişti şi sancţionat că nu mergea cu viteza melcului. Cine a experimentat vreodată mersul cu 25 de kilometri la oră şi a avut un căruţaş mai grăbit în spate cu siguranţă a fost întrecut de “automobilul” cu doi cai putere. Nu zicem că indicatoarele au fost puse cu astfel de limite din rea credinţă, pentru ca vitezomanii care merg cu 50-60 la oră pe un drum judeţean să fie prinşi şi amendaţi de Poliţia Rutieră care-i prezentă pe arteră, dar ceva nu pare a fi în regulă. Dezavuăm actele de vandalism, dar în acest caz particular nu putem să nu remarcăm un fel de spirit civic la faptaşi.

Nota redacţiei: Indicatoarele sunt vopsite de multă vreme, dar ştiţi cum e, iarna-i grea, omătul mare!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
d@n, acum 4092 zile, 17 ore, 4 minute, 37 secunde
La astfel de actiuni duce disperarea oamenilor cu creier , impotriva celor fara creier dar care au putere de decizie si iau masuri , sau fac legi absurde .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.