Puls

wowbiz.ro:Bomba! Patriciu isi facea nevasta proasta, dormea cu chinezoaica in pat, dar mai avea inca o amanta stewardesa! Femeile i-au luat din casa ceasuri de 1 milion de euro! Sotia lui a plecat doar cu hainele de pe ea

Corneliu Condurache
6 feb 2013 2711 vizualizări
Domna Teodora, una dintre cele 7 angajate ale lui Dinu Patriciu a facut marti seara dezvaluiri bomba din casa magnatului la WOWbiz.

 

Femeia sustine ca afaceristul si sotia sa sunt separati din anul 2011 si ca toata ruptura a avut loc din cauza lui Melanie, chinezoaica alaturi de se pare ca facea atunci afaceri Dinu Patriciu. Angajata spune ca Patriciu obisnuia sa isi jigneasca sotia si din cauza certurilor cei doi ajunsesera sa doarma separati.

"In 2008 am participat la un interviu si eu am fost aleasa de doamna Patriciu si am devenit angajata familiei. Din 2008 pana in august 2012. Sunt o familie frumoasa unde am avut multe de invatat. Totul a fost frumos pana in 2010 cand au inceput sa apara mici discutii. Doamna Patriciu a plecat in luna septembrie a anului 2011 pentru foarte putin timp noi crezand ca se va intoarce inapoi. A luat cu ea doar doua geamantane, unul mai mic si unul mai mare. In 2010 au aparut mici jigniri din partea domnului Dinu. Pana atunci nu auzisem asa ceva. Totul a inceput atunci cand a aparut aceasta chinezoaica, asa ii spuneam noi. Din intamplare am asistat la una dintre faze cand el i-a spus doamnei Patriciu ca e proasta. Am vazut-o de foarte multe ori pe doamna plangand. Dupa plecarea doamnei din casa a venit aceasta doamna Melanie ca un simplu musafir dupa care a ramas acolo. Doamna si domnul Patriciu dormeau separat, fiecare in alt dormitor, din luna iunie 2011" a spus fosta angajata a familiei Patriciu la WOWbiz.

 

Angajata a dezvaluit si care era regimul pe care il tinea omul de afaceri si cum era aceasta incalcat atunci cand chinezoaica Melanie venea in casa si "facea legea".

Citieste tot articolul pe www.wowbiz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nicu, acum 4067 zile, 23 ore, 45 minute, 49 secunde
vedeti, aici sunt banii nostri, a luat pe doi lei rompetrolul si l-a vandut cu peste doua miliarde euro, el este unul din cei care au jefuit romania, unul din aceia care au contribuit la distrugerea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.