Puls

Cruduta se face actrita

Ziarul de Vrancea
6 feb 2013 1367 vizualizări
Cruduta (23 de ani) pare sa aiba actoria in sange, asa ca, in viitorul apropiat, va profita la maximum de aceasta calitate nativa, desi inca nu are studii de specialitate.

Ramasa fara postul de asistenta TV la emisiunea "Un show pacatos", in urma demisiei de acum trei saptamani, Daniela nu va ingrosa nicidecum randul somerilor, caci postul Antena 1 i-a facut o oferta de nerefuzat: un rol intr-un nou serial de comedie, pe un salariu frumusel, de 1.500 de euro.

Scandalurile repetate cu iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, din cauza geloziei lui bolnavicioase, au determinat-o pe Daniela sa renunte la colaborarea cu Dan Capatos, in emisiunea caruia interpreta rolul de asistenta usuratica.

Prin urmare, coplesita de reprosurile din dormitor, Daniela a trantit demisia pe masa, in incercarea de a-si tempera iubitul.

Odata cu acest gest nesabuit, lumea credea ca ea va renunta definitiv la televiziune. Iata insa ca lucrurile stau exact pe dos.

Reporterii ziarului Libertatea au aflat ca mai-marii postului Antena 1 nu vor sa renunte la ea, asa ca i-au propus sa joace, alaturi de Oana Zavoranu si de Andrei Duban, intr-un nou serial de televiziune:

"Cruduta era dorita de mai mult timp in acest nou proiect al trustului, iar demisia ei de la Capatos poate ca nu este deloc intamplatoare. Ea vrea sa evolueze profesional, iar aceasta este o oportunitate", ne-a marturisit o persoana din anturajul Danielei.

La aflarea vestii ca fiica lui va deveni actrita, tatal Crudutei a fost mai mult decat incantat:

"Prefer s-o vad actrita decat asistenta TV, caci e talentata", ne-a spus Ion Crudu, care si el, la randu-i, si-ar dori sa primeasca un rol.

«Vreau sa ma dezvolt profesional»

Imediat dupa ce si-a dat demisia de la "Un show pacatos", Daniela Crudu si-a manifestat dorinta de a deveni actrita, avand, parese, cunostinta inca de pe atunci despre acest nou proiect: "Nu vreau sa renunt la televiziune, dar nici nu doresc sa continui sa fac un lucru care este defavorabil pentru mine, Mihai (n.r.- iubitul fotbalist al vedetei) sau relatia noastra. Vreau sa avem o relatie normala, fireasca, el sa nu mai fie tinta atacurilor, iar eu sa fac ce-mi place. Voi vedea cum vor evolua lucrurile pe viitor, vreau sa urmez niste cursuri de actorie si sa ma dezvolt profesional, insa relatia mea cu Mihai este foarte importanta pentru mine, pentru ca il iubesc".

Nila i-a dat interzis la pupat

Conform unor surse apropiate Crudutei, negocierile cu trustul Intact pentru rolul ei din sitcom au decurs anevoios, din cauza conditiilor impuse de vedeta.

Daca scenariul initial prevedea ca ea sa interpreteze un rol de fata usuratica, Daniela a luat foc, gandindu-se, cu siguranta, ca vestea il va inflama din nou pe Mihai Costea, care nu poate face diferenta intre realitate si fictiune.

La dorinta ei, scenariul a suferit niscaiva modificari, astfel incat relatia Danielei Crudu cu Nila sa nu aiba de suferit.

A jucat in scene sexy cu Bendeac

Chiar daca meseria ei a fost cea de asistenta, televiziunile au profitat din plin de popularitatea Crudutei, distribuind-o intr-o serie de scenete deocheate.

S-au inregistrat audiente record cand Daniela, imbracata extrem de provocator, a interpretat rolul de amanta a lui Mihai Bendeac, simuland impreuna o scena incendiara de sex, faza difuzata anul trecut, la emisiunea "In puii mei".

Zavo: «Da, am primit vestea cea buna»

Oana Zavoranu si-a anuntat fanii ca a primit "vestea cea buna", care are legatura cu distribuirea vedetei intr-un sitcom, dupa cum a dezvaluit, ieri, ziarul Libertatea. "Da, am primit vestea cea buna pe care o asteptam... Viata mea a luat o intorsatura la 180 de grade in bine si asta nu poate decat sa ma bucure enorm, sa ma ambitioneze si motiveze in acelasi timp", a postat artista, printre altele, pe pagina sa de socializare.

libertatea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.