Puls

Are 63 de ani, dar PARE de 25! SECRETUL ei TE VA ULUI!

Ziarul de Vrancea
2 feb 2013 1928 vizualizări
Liu Xiaoqing pare că a făcut pactul cu diavolul, precum celebrul personaj Dorian Gray, din romanul lui Oscar Wilde, pentru că, la cei 63 de ani pe care îi are, vedeta din China arată de 25.

 

Foto:libertatea.ro

Deși pare greu de crezut, Liu Xiaoqing s-a născut în 1950, adică în urmă cu 63 de ani. Este o actriță originară din China, considerată una dintre cele mai frumoase femei care populează lumea mondenă de acolo. A făcut senzație într-un serial în anii 80, însă se poate spune că nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește fizicul ei. Precum celebrul personaj Dorian Gray, al scriitorului Oscar Wilde, Liu pare că a făcut pactul cu diavolul. Mai concret, gurile rele susțin că vedeta și-ar fi făcut câteva operații estetice.

Doamna, care ar putea fi lejer bunicuță, a negat însă într-un interviu televizat aceste zvonuri, explicând doar că frumusețea ei pare neatinsă de timp datorită consilierului ei de imagine, în persoana lui Zhen Jixian.

Dorian Gray este personajul romanului scris de Oscar Wilde, ”Portretul lui Dorian Gray” și publicat în 1890. Cartea spune povestea unui tânăr căruia un bun amic, Basil Hallward, de meserie pictor, îi realizează portetul. Dorian se îndrăgostește atât de tare de imaginea sa, încât își dorește să rămână veșnic cel din tablou și își vinde sufletul, ajungând ca pictura să ”îmbătrânească” în locul său.


Libertatea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.