Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
1 feb 2013 1042 vizualizări
Cand strigi viceprimar la Focşani, îţi ciripeşte el

Protocolul USL la Focsangeles le-a “scăpat” liberalilor un post de viceprimar. Zicem că e de bine, măcar pentru a strica puţin monotonia culorii roşii all over din Primărie. Numai că, vedeţi voi, cetăţenilor dragi, pluripartidismul în USL, la Vrancea, nu prea există. Dovadă că la recenta şedinţă de CL, cand Didi păr de cleştar şi emoţii praf a cerut să explice viceprimarul ceva, cu referire la vicius dansator Tudorel, în horă s-a băgat ca musca în lapte el, doar el, unicul ciripitor pe toate subiectele, Cătă Vrabie, vanătorul alchimist, după cum îl numesc unii şi alţii pentru vraja sa de a preschimba o căprioară cu ochii blanzi într-o simplă capră. Noi ştim că Vrăbior suferă de nebăgare pe nicio funcţie, deocamdată, dar parcă ar cam trebui să-i lase pe viceprimari să se exprime şi ei, atat de liber pe cat pot. Să nu li se atrofieze muşchiul la limbă. Şi, conştient că în acest mandat, pană nu se rupe lanţul de iubire n-o să aibă acces la nimic prea important, vicius Tudorel s-a trezit să ceară lista achiziţiilor publice ale Primăriei Focşani pe anul trecut. Haoleu, ştie Vrăbior ce ceruşi, viciule liberal? Nu de alta, dar e cam neobrăzare să soliciţi aşa ceva. Transparenţă? Asta e prea mult.

Pedeleii fac pe paraleii cu dimiNeaţă

La pedelei, agitaţia browniană nu se încheie prea curand. Asta pentru că nemulţumirea mocneşte prin partid şi, asemeni unui vulcan, la un moment dat va erupe. Cei nebăgaţi în seamă îi reproşează lui Costy Bună dimiNeaţă că s-a înconjurat de oameni care nu au avut rezultate notabile la alegeri. Ba mai mult, i se pune şi lui în faţă faptul că, în calitate de responsabil pentru zona Milcovul, dimiNeaţă nu a reuşit să rupă gura targului la nicio alegere. Şi, pe deasupra, i se mai reproşează anumite legături trainice cu partidele adverse, legături care l-au menţinut pe Costy atata amar de vreme pe funcţia de conducere de la Agricultură. Se ştie prea bine că noul şef al PDL a prăşit brazda şi cu PSD, şi cu Alianţa DA, şi cu liberalii, aşa că nişte răspunsuri se impun. Unii se întreabă şi ce codiţe şi-a băgat şi Tralalin în toată treaba de la portocalii?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.