Puls

Scandal între senzaţionalii micului ecran: Replici dure între Dan Diaconescu şi Cătălin Măruţă

Ziarul de Vrancea
26 ian 2013 2188 vizualizări
Dan Diaconescu şi Cătălin Măruţă îşi aruncă unul altuia cuvinte dure. După ce patronul OTV l-a acuzat pe Măruţă că o copiază pe Simona Gherghe, acesta i-a replicat că NU are dreptul să vorbescă, deoarece NU ştie nimic despre jurnalism.

  

 

Scandalul a izbucnit după ce Dan Diaconescu a declarat zilele trecute într-o emisiune TV că Măruţă nu este decât un imitator.

,,Măruţă încearcă să o copieze pe Simona Gherghe, e foarte interesant şi de multe ori reuşeşte, uneori nu reuşeşte", a declarat Dan Diaconescu.

Enervat, Cătălin Măruţă a luat atitudine pe pagina sa de facebook şi a postat un mesaj prin care îi dă o replică dură patronului OTV-ului.


 


Foto:Dan Diaconescu


,,Nu el a inventat divertismentul în România. O fi fost el primul care s-a cerut băgat în tomberon în direct, dar asta nu-i dă dreptul să vorbească cu aroganţă despre oameni care chiar fac jurnalism", a scris Măruţă pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Măruţă şi Simona Gherghe prezintă două emisiuni rivale pe acelaşi tronson orar. Cei doi se bat pe audienţă, dar şi pe invitaţi. De cele mai multe ori, un scandal început la una din cele două emisiuni ia amploare la cealaltă emisiune. Dan Diaconescu a fost primul care a adus scandalul şi tabloidul în televiziune. De câteva zile însă acesta a rămas fără televiziune.


www.rtv.net

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
relu, acum 4099 zile, 5 ore, 57 minute, 31 secunde
Maruta a devenit prea libidinos si emisiunea sa este din ce in ce mai tiganeasca.Intr-un fel are o justificare legata de originea lui si a Andrei.Poate-si face Cioaba o televiziune si-l ia la el.
m.t., acum 4099 zile, 9 ore, 24 minute, 34 secunde
cine ne aude ca NU MAI VREM TZIGANIE ????????????nimeniunde-i profesionalismul????????????
Ulise Grosu, acum 4099 zile, 12 ore, 2 minute, 51 secunde
Din pacate, reperele morale ale unei parti din POPORUL ROMAN, sunt date de astfel de emisiuni de mahala.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.