Puls

Cătălin Bordea, co-prozentatorul emisiunii de noapte de la Antena 1, are o poveste de viaţă absolut halucinantă.

Ziarul de Vrancea
25 ian 2013 1727 vizualizări
Cătălin Bordea şi-a povestit viaţa la Capatos: «Mama m-a avut la 16 ani, ne făceam temele împreună»

 

Este responsabil cu glumele la "Un show păcătos" şi reuşeşte aproape întotdeauna să aibă zâmbetul pe buze. Dar Cătălin Bordea, co-prozentatorul emisiunii de noapte de la Antena 1, are o poveste de viaţă absolut halucinantă.

Mama lui l-a născut la vârsta de 16 ani, iar tatăl l-a părăsit când avea doar doi ani.

Cătălin Bordea şi-a spus povestea la ediţia de joi a "Show-ului păcătos", după ce în seara anterioară dăduse numai câteva detalii:

"Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului "Flacăra", unde a început să cânte melodii de-ale lui

Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam.

La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură dată. Eu eram manelist, el rocker. Apoi, ne-am despărţit".

Cu toate că întâmplările sunt dramatice, colegul lui Capatos ştie să facă haz de necaz.

"Mama urmează să se căsătorească pentru a 5-a oară. N-a avut noroc în dragoste. În buletin, pe tatăl meu îl cheamă Doru Dumitru Dorel"
, a mai spus el, amuzat.

 

Cătălin Bordea face parte din echipa emisiunii "Un show păcătos" din toamna anului trecut, după ce formatul programului a trecut printr-o restructurare. Cu acea ocazie, asistenta Mădălina Pamfile şi "bătrânul" Mircea M. Stoian s-au despărţit de Capatos & Co.

 

www.click.ro

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
tyty, acum 4101 zile, 1 ora, 18 minute, 42 secunde
O autobigrafie interesantă,un om încercat care a avut forța să lupte cu greutățile vieții,s-a realizat prin forțe proprii și poate constituii un exexmplu demn de urmat pentru mulți tineri.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.