Urmărește-ne pe:
Contul meu 19 aprilie 2024
Despre noi Publicitate Anunțuri ZdV Contact
Prima pagină Rubrici ZdV/ Puls/ Primul mesaj al jurnalistului Cătălin Striblea după ce a suferit un atac cerebral
Puls

Primul mesaj al jurnalistului Cătălin Striblea după ce a suferit un atac cerebral

Ziarul de Vrancea
20 ian 2013 1445 vizualizări
Prezentatorul de televiziune Cătălin Striblea a vorbit pentru prima oară, după ce a suferit un atac cerebral în urmă cu câteva zile. Moderatorul le-a spus prietenilor săi de pe Facebook că se simte bine şi se consideră un om norocos.

Doamnelor şi domnilor, m-am întors! De pe o parte pe alta - e adevărat, însă vă asigur că asta e o veste cât se poate de bună.

Mi s-a spus în ultimele zile că sunt un om norocos. Sunt norocos, într-adevăr, pentru că am întâlnit medici extraordinari cărora nu îmi vor ajunge niciodată cuvintele să le mulţumesc îndeajuns. Toată recunoştinţa mea profesorului dr. Mircea Gorgan şi echipei sale, precum şi doamnelor doctor Neacşu, Gheorghiţă şi Cristescu! Multumesc tuturor celor de la Spitalul Bagdasar-Arseni, de la doamna director Anca Buliman până la asistentele şi infirmierele care au grijă de mine! Vreau să ştiţi că am început exerciţiile de recuperare cu kinetoterapeuţii Florenţa şi Dan, cărora sper să nu le dau prea mult de lucru.

La fel de norocos sunt şi datorita voua, a miilor de mesaje pe care mi le-aţi transmis fie pe telefon, fie pe FB (n.r. - Facebook); fie de la prieteni, fie de la necunoscuţi: vă mulţumesc tuturor! Să fiţi convinşi că mare parte din recuperarea mea rapidă se datorează acestor mesaje pe care le tot primesc de 5 zile încoace: gândurile voastre bune m-au protejat şi m-au făcut mai puternic.

Şi - ca să vă dau şi o ştire de ultima oră: ne vom revedea foarte curând!”, a scris Cătălin Striblea, duminică, pe Facebook.

Cătălin Striblea (35 de ani), realizatorul emisiunii „Ultima oră“ de la România TV, a suferit un atac cerebral  miercuri dimineaţă. În aceeaşi zi, jurnalistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

www.adevarul.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4106 zile, 3 ore, 22 minute, 41 secunde
Cat de perversa poate fi Dragoteasca ! Colegi de la Romania TV barfeau pe la colturi ca parasuta abia astepta sa-i ocupe locul lui Striblea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.