Puls

Astazi Puls, fiindca o are, va prezinta o scrisoare

Ziarul de Vrancea
5 sep 2006 1012 vizualizări
Cititi-o c-are catare, pentru scos la-naintare: (Si expeditoru-i tare, iar destinataru are emotii da debarcare)

In ea, fost ofitar Doru ii scrie lu\' turnatoru care-a dat cu ciocusoru sa-si atinga scopusoru. Ia mai trageti plugusoru, ca sa afle tot poporu, daca zmeu-i cam farsoru:


"Dragul meu Marian,


Afla despre mine ca sunt bine sanatos, iar zilele astea am fost la Focsani.

Am aflat lucruri frumoase despre tine, mi s-a spus ca esti sef si ca ai facut si facultatea!... Poate acum o sa scrii cu doua mini! Imi amintesc cu multa placere ceasurile petrecute impreuna , scrisul tau micut si caligrafic, notele informative pe care la sfirsit le semnai "Alin".

Stiu ca esti nelinistit dragul meu, dar sper ca in curind CNSAS-ul sa-ti gaseasca "locul" si apoi om vedea... Am mai aflat zilele acestea, ca te-ai intilnit cu un ofiter de informatii, ati vorbit mult iar la sfirsit v-ati pupat. (Sa-mi spui unde!?) Unii dintre ei (colegii interlocutorului tau) de frica s-au ingalbenit la

fata si nu numai. Mai stiu si ca esti informat si ai aflat si alte persoane surse ale securitatii.

Cum in curind nu vei mai fi presedinte al Consiliului Judetean, iti propun sa devii presedinte al Asociatiei informatorilor Securitatii! Ce spui, papusa? Ar fi misto? Am incercat sa dau de tine, dar erai foarte ocupat "tomnai" intrai la o sedinta. Te-am vazut din spate si mi-ai placut.

Te sarut delicat pe lentila! Al tau ofiter de legatura,


Lungu Doru"


P.S "tomnai" sa fie in loc de "tocmai" in amintirea greselilor gramaticale din turnatoriile de odinioara ale tinarului destinatar al scrisorii Marian?!?


-Intrebarea da la Puls far\' scrisoare pentru sutz, vrea raspuns: De Chitrea usor coboara, pe-a lu\' Partidoiul-scara, ca-i in vale-olecusora, ori pa Portofel sa-l doara?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.