Puls

Faza Zilei: Un cazino de milioane: campanie electorală la păcănele

Ziarul de Vrancea
18 nov 2012 1617 vizualizări
Unora le plac jocurile de noroc. Atat de mult încat îşi parchează maşina, să spunem un Mercedes SUV, cu numărul B 74 TAF, în staţia de autobuz, să spunem de la Coral, pentru a băga nişte mărunţi la păcănele.

Tentaţia sălilor de jocuri şi a cazinourilor din Focşani a făcut o victimă cu rang înalt, atat de înalt încat victima este, să spunem, preşedinte de judeţ. Sau de provincie europeană. Se pare că preşedintele s-a simţit norocos sau poate l-a mancat tare palma stangă, despre care se spune că îţi aduce bani, aşa că, în drum spre casa mamii, s-a oprit la “Million” şi a jucat cateva maini la păcănele. Totul s-a întamplat sambătă, în jurul orei 14.00, maşina fiind oprită nesimţit în zona în care au voie doar autobuzele de călători. Să nu credeţi că vreun echipaj de Poliţie a oprit să întrebe şoferul de sănătate. Cat despre joaca preşedintelui la păcănele, sursele noastre au binevoit să facă o poză (tremurată de emoţie, ce-i drept), asta înainte ca pachetele de muşchi de la cazino să îi dea afară pe ceilalţi amatori de caştiguri facile, pentru ca norocul preşedintelui să nu fie disturbat. Carcotaşii spun însă că baronul de la păcănale n-a prea avut noroc şi că a plecat după cateva ore şi după mulţi bani pierduţi. Ei, să nu-l plangem pentru ghinion, recuperează el banii pe altă parte… Sau, vorba cuiva, cine n-are noroc la jocuri, are în dragoste. Însă şi aici e o altă problemă, legată de borfeturile coanei Marta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
asd, acum 4169 zile, 20 ore, 2 minute, 3 secunde
UN TRUCAJ IEFTIN SI DE DOI LEI MARCA ZDV!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.