Puls

Pricororul voinicel, care-a scris la dosarel cum a furat Portofel, a fost promovat nitel urcind, iaca, on nivel.

Ziarul de Vrancea
21 iul 2006 902 vizualizări
Semnul asta mititel-i-nc-on indiciu fidel ca-i cam rau da jagardel

In afara constatarii destul da amare a sutz-baronului ca nu reprezinta mare lucru daca nu mai are la dixpozitie robinetii si manetele da la rezervoarele cu banei publici, da\' si inxtitutiile dexcentralizate ale statului pa care sa le foloseasca cam cum vrea muschii lui pintru intimidarea alor de nu se incoloneaza in corul lui da lingai si luxtrutiori da clanti, Portofel a mai putut afla ieri o veste care i-ar putea stirni on tapanos motiv da-ngrijorare.

Bate-on crivat rece tare

Dinxpre DeNeA, fratioare.


- Pricina e ca Traienica Base tocmai a semnat on decret da numire ca pricoror-saf adjunct la sectia infractiunilor conexe celor da corupaciune a nimeni altuia decit a pricororului Horitiu Ovediu Baiax .

Adica, egzact a aceluia dintre baietasii lu\' Dainel Marar da la DeNeA care i-a egzecutat cerceteala furaciunilor prim-julaului vrincenesc in dosarul baban, recent finalizat pintru trimeterea in

giudecata. Pintru fituiala imprumutului extern pintru drume comunale in giudet (banei spalati in stil golanesc, prin coantele firmelor lu\' Visinache, Ciordelui Anjgel si a lu\' Bazile Grangur, fratelu\' fostei contembele safe da CaJau), achizitioneala ilegala a hautelului Caprisoara si deturneala da foande pintru intretinerea cuibusoarelor da nebunii, gen vila Runcar den Sovreja, ori hanul dintre viiuri da linga Focseni. Cu acuzatii da habuz in sarvici, fals si uz da fals si utilizeala imprumutelor in alte scoape decit alea pintru care-a fost aprobate.

Cu-aceasta mutare-n state

Pintru sutzu da departe,

Trebile par cracanate.

La ce tune are date

Prin dosarele-anchetate

Se aude pa-nfundate

Zgomot da catusi probate


- Din cite-a aflat paparatii nostri, cu toate diversiunile ieftinioare pa care se screme sa le propage sutz-baronimea prin Scanteia, se coace inclusiv prin inalte cercuri da la Bucale debarcarea lui den scaunul da pres-dente da CaJau.

E rusine, valeleu!

Sa tii in asa post da zmeu

Bre, on jegos derbedeu


-Intrebarea da la Puls si azi, vineri, merge uns:


Demisii dan cioclofoane aduc si la noi cicloane, prin zoni un\' se rod ciolane?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.