Puls

Mătuşa Tamara nu-i acasă. Dar trofeul calităţii unde-i?

Ziarul de Vrancea
21 iun 2012 1021 vizualizări
Un editorialist de ocazie, pesedist pursange a simţit nevoia să îi ia apărarea lui Bombonel mai pe la finele anului trecut cand justiţia nu îl găsise vinovat în procesul “Mătuşa Tamara”.

Sub titlul “Mătuşa Tamara nu-i acasă”, doamna cu pricina se lua de toţi care l-ar fi vrut pe Năstase îmbrăcat în dungi. Ba că îs pedelişti, ba că îs proşti, ba că nu cunosc tainele universului etc. Să scrii un material, în care să iei apărarea unui asemenea personaj, sub pretextul că te enervează cei care se gandesc că o să radă Europa de noi, că nu ne putem condamna marii corupţi, fie ei roşii, portocalii sau galbeni este de un ridicol cat casa. De parcă noi n-am şti ce interese serveşte cutăreasca. Avand în vedere evenimentele cu condamnarea cu executare a lui Bombo şi aşa zisa tentativă a lui de suicid, suntem curioşi ce va mai meşteri Vio. “E decizia Înaltei Curţi, nu a vreunui ziarist ce suferă de Sindromul Demiurgului, nu a vreunui politician cu pretenţii de semizeu, nu a vreunei ţaţe atoateştiutoare în materie de genţi, rujuri şi epilat inghinal”, spunea editorialista noastră în limbajul ei specific de mahala. Iată că tot Înalta Curte a hotărat că Năstase tre să ajungă la Alcatraz, nu vreun ziarist suferind, nu un politician semizeu etc. Totuşi, obişnuită cu dubla măsură, madam Vio ar putea scrie că Înalta Curte este politizată şi că dă decizii după cum dictează marinarul. Cititorii ei fideli oricum nu vor sesiza că s-a sucit. Nu e nici prima, nici ultima dată cand Batalionul îşi schimbă opinia la 180 de grade. Brainwashed people!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Maria, acum 4319 zile, 19 ore, 50 minute, 42 secunde
Pentru Ionsi pentru oamenii de bine din tara asta. Baronii vor avea aceias soarta nu va fie frica, P.S.D. -UL pica .....in opozitie .Gata lumea s-a saturat de circul cu BOMBONEL .
ion, acum 4322 zile, 10 ore, 14 minute, 57 secunde
Corect ar fi sa il lase liber sa traiasca cu 732 lei/luna (asta l-ar ustura ) dar sa-i confiste averea de 1 miliard de euro (din spagi) mi-a spus un procuror ca a castigat si la Gerald 800000 lei si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.