Puls

Scatoalcă după scatoalcă

Ziarul de Vrancea
20 iun 2012 953 vizualizări
Încă de pe la începuturile căsătoriei uslaşilor la dorinţa expresă a lui Dinu Petrolică, a motanelului Felix şi a procurorului Poanta, intuiam că pe plaiurile noastre mioritico-vranceneşti baroneţul nostru diabolicesc nu-i va lăsa lui Ninişor decat cateva firimituri scăpate din farfuria publică.


Aşadar prima scatoalcă le-a servit-o baroneţul cand l-a momit ca pe un pui de guvid cu pro-omisiunea de candidat la Preamăria Focşenilor pe Ninişor ca mai apoi să-i tragă perna de sub funduleţ spunandu-i ca pălărioara de primar e puţin prea mare pentru scăfarlia lui.
Mai apoi au urmat candidaturile uslaşilor la primăriile din provincia prea Europeană, candidaturi clocite în barlogul baroneţului astfel : în aglomeraţiile unde sunt primari PNL-işti în foncţie trebe să înfigem şi cate o săgeată independentă în funduleţul lor ca mai apoi ieşiţi caştigători aceştia să se înscrie urgent în armata roşie a baroneţului.
Zis şi făcut, la Vintileasca le-a suflat scaunul după această reţetă, la Vanători au băgat Lupul între oiţele Macoveilor ca mai apoi acesta să păstorească mai departe , la Dumitreşti au înfipt o doagă în afetul generalului în retragere Crintea răsturnandu-l la cateva doage distanţă de jilţul căpeteniei lăsand (d)ogarul la commandă. Dar am avut şi culmea culmilor unde a candidat PSD contra PSD, la Valea Sării , unde trădătorul arogant cu studii post-academice Bercurci Vişoianu a fost doborat cu arcu' , de cine credeţi?! De Marcu! Care acum intra pedestraş tot în oastea baroneţului, să mori de ras nu alta. Dar ultima scatoalcă primită în moalele capuşorului Ninişorului a fost executată de roşiatici la alegerea vice-baroneţilor cu drepturi de slugi fanariote unde în loc de Dragoş Vasluianu şi KKanty floraru' au fost înscăunaţi conform înţelegerii călcate în bocanci Dragoş Vasluianu şi Cel mai Mare dintre motanii lui Felix spre oripilarea Lambriniştilor , Kantyştilor şi Ninişorilor prezenţi la locul faptei.
Mare deranj domle , căci în următoarea secondă Ninişor a pus mana pe receptor, a convocat presa provincială de prin partea locului şi a început să hogească muiereşte de parcă li se întamplase ceva nou. Mai rău vă trebuie! SÎC SÎC SÎIC!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
observatorul, acum 4326 zile, 9 ore, 59 minute, 57 secunde
Liberalilor,fiti cu ochii pe p.d.l.,iubitii ca pe frati.E singura sansa sa-i bagati pe comunistii din p.s.d in opozitie.Dumnezeu sa va ajute.Lasati orgoliile.,Daca CRINEL NU SE TREZESTE SCHIMBATIL citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.