Puls

Ce au uitat reporterii roşii să îl întrebe pe Didi

Ziarul de Vrancea
7 iun 2012 1175 vizualizări
Reporterii mmo-ului au făcut un interviu electoral de 120 (!) de minute cu Didi în care nu au pus nici măcar o întrebare incomodă deşi întrebăcioşii nu erau alţii decat redactorul şef adjunct şi redactorul şef, oameni competenţi.

Nu l-au întrebat de exemplu, de relaţia pe care a avut-o cu Petrică Stoica, fostul şef al Securităţii. Nu l-au întrebat de unele conflicte cu Simion Dobrovici, primsecretar pe vremuri. De modul în care consoarta l-a ajutat să urce pe scara socială au uitat să îl întrebe. Şi de grădiniţa care trebuia să fie construită în spatele vilei lui Corhană au uitat să îl întrebe, chiar dacă în zona cu pricina există o întreagă fundaţie de beton. Bineînţeles că proiectul a mancat o grămadă de bani publici şi nu a fost finalizat niciodată, fiind acoperite cu pamant toate betoanele ca să se şteargă orice urmă de investiţie. Roşii s-au făcut că plouă şi atunci cand ar fi trebuit să îl întrebe de relaţia de subordonare pe care o are cu mmo. Cate şi mai cate puteau să îl întrebe, doar că interviul era vădit comandat să îi facă imagine bună lui Didi. Ca şi cum cele două ore în care cititorii nu au aflat nimic despre De ce bal nu erau suficiente scopului electoral, semnatarii odei s-au mirat de cată energie are edilul. Concomitent cu interviul demn de Scanteia unul dintre cei doi reporteri a făcut un pseudoeditorial în care se ia de contracandidatul principal al lui Didi. Pe unul îl face albie de porci, iar pe altul îl unge cu mir. Deontologi, nu glumă.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
paul, acum 4330 zile, 21 ore, 55 minute, 20 secunde
votati marian oprisan apoi veti intelege rosturile facaturii de interviu, atata timp cat prostimea voteaza de zor marian oprisan ce rost are sa ii mai destepti, ce rost are sa ne punem noi contra citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.