Puls

Valerică fără frică şi-a scos ostaşii la înaintare. Nu pentru glorie, pentru bani!

Ziarul de Vrancea
1 nov 2011 831 vizualizări
Primarul cu cei mai mulţi asistaţi din judeţ, sau în orice caz în top 3, liberalul Alerică Zamfirică a fost surprins ieri de cîteva zeci de amărăşteni care au protestat că nu au bani, drumuri etc.

Cam ce se cere de obicei la fiecare protest, de cînd s-a dat drumul la astfel de manifestări. Cu toate că rromii nu prea înţelegeau ce scrie pe unele pancarte, cum este cea de genul: “Vrem bani pentru proiecte şi cofinanţări”, cînd au ajuns la cuvîntul bani, a fost de ajuns. Pentru că astfel de sloganuri erau mult prea greu de strigat sau înţeles, cofinanţare fiind greu de rumegat şi pentru unii edili din judeţ, d-apăi pentru un amărît cu 4 clase, omuleţii au redus mesajul la esenţă. “Vrem bani! Vrem bani! Vrem bani!”, strigau în cor protestarii. Cam aşa arată un protest la noi în Romania. Vă miră?


Cum miros mascaţii şi poliţiştii? Evident, a parfum de la Dan Parfum

Descinderea mascaţilor la magazia de parfumuri de acasă de la Dan Parfum s-ar putea să lase dîre aromate prin instituţiile de control din Vrancea, gen Poliţie, mascaţi, alea alea. Spunem asta pentru că verificarea de ieri s-ar fi putut să se întîmple în felul următor: după ce au urlat la uşă, mascaţii şi-au dat jos mănuşile de intervenţie şi, la încheietură, s-au pulverizat care c-un Armani, care c-un Chanel, fiecare în căutare de esenţe scumpe.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.