Puls

Misu Copac o tine din concediu in concediu

Ziarul de Vrancea
22 iul 2011 1265 vizualizări
Singurul presedinte si director din toata provincia vranceza e dat din nou disparut

Misu Copac, omul care are banii sanatatii, a considerat ca a muncit exagerat de mult in aceasta perioada si ca are nevoie de relaxare. Drept pentru care, geamanul de la CAS e in concediu. Ca bine i-o mai fi! O tine din concediu in concediu, e drept, din cind in cind isi mai baga cite un medical, pentru un junghi politic, pentru o carie portocalie, de astea. Ii transmitem bronzare uniforma singurului presedinte director, sa ne trimita vederi din Malta sau de unde sta cu burta pe scoici si de acum incolo il rugam sa-si faca public programul la institutie. Ca oricum sta prea putin pe acolo.


Si-nca una din sanatate, care nu sintem mari filosofi


Circotasii de prin Preafacatura lui Nelutu Breloc sint nervosi de cind a lovit canicula. Cica cei de la DSP-ul judetean au obligatia de a raporta zilnic, la 6.30 si 13.30, cazutii in strada, doboriti de temperaturile extreme. Problema este ca la ora criminala din dimineata, 6.30, singurul cazut este omul de la Prefectura, care cade din pat de somn, nevoit sa mearga sa preia raportarile. Chiar asa, dupa ce ca stau toata ziua la cafele si rasfoiesc reviste, sa-i puna cineva la treaba pentru Guvernul pentru care lucreaza... Chiar nesimtire!




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.