Puls

Pulsul zilei

Ziarul de Vrancea
3 mar 2011 947 vizualizări
Didi viseaza pensie de la ¦ Camera Deputatilor

Incurcate sint caile de a ajunge primar de Focsani in 2012. Cum baronul bate nemultumit cu pumnul in masa pe la centru, la Partidoi, este greu de crezut ca alde Nini sau Ionel, fie el Celmare, vor avea drum lin spre a deveni candidatul unic. Unul dintre scenariile in care seful de Cejeu va accepta alt candidat decit PSD la Primaria municipiului ar fi acela prin care Didi mustiuc ar fi promovat ca deputat de Focsani. Asta in conditiile in care actualul deputat PDL de Focsani, Razvanel Mustea, nu da cu lunile prin oras, iar postul sau de parlamentar nu mai este atit de sigur. Deci, pretul de a ajunge un primar de alta culoare decit cea rosie la Focsani este destul de mare. Si foarte avantajos tot pentru baron.


Se zice ca zapada aduce belsug. Nu si in bugetul de plombe in asfalt


Soferi, blestemati-va zilele. Dupa o iarna in care a nins cit pentru Polul Nord, care a mincat asfaltul chiar si pe cele mai recent reparate strazi, se anunta primavara cariilor neplombate. Directia de Dezvoltare de la Primarie a "dezvoltat" urmatoarea teorie: banii dati pe adunat zapada au fost cam multi, vitregind bugetul destinat plombarilor. Si cum la colectia de cratere din oras a contribuit si generosul ENET, este de asteptat sa culegem ghiocei direct din gropile din drumuri. Unul dintre cititorii nostri a venit insa cu o idee pentru a atrage bani la bugetul Focsaniului: prostitutia politica. Omul i-a propus deunazi primarului Decebal Bacinschi sa lase ifosele politice la o parte si sa doarma si el cu poza ministresei Udrea sub perna pentru a aduce bani pentru strazile din oras.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.