Puls

Pulsul zilei

Ziarul de Vrancea
2 mar 2011 968 vizualizări
Foian nu-i jude destul daca nu-i JUD si la jeepan

Circotasii justitiabili din prin municipiu zic despre domnul jude Foian, marele amator de deja-vu-uri la restaurant , ca este atit de topirlan incit si-a pus la jeepul sau numar preferential. Si pentru ca este si greu sa-ti alegi un numar inteligent, Foian si-a luat numar cu "JUD", pe principiul cocalarilor care-si trag SEN, DEP sau"¦ SRI si n-au nici in clin nici in mineca cu institutiile respective. Altii si mai circotasi spun ca nici judele Foian n-ar avea treaba cu coana justitica, ci doar cu grosimea fisicului. Surse de prin cremenal mai adauga ca «domnul JUD» a facut facultatea de judecatori pe la "fara frecventa", calificindu-se apoi la locul de munca cu "verde" de la PCR. Pentru ca asa ii sta bine unui jude de Romanica, in timpul carierei si-a facut si o serie de cumetri politici carora le reprezinta interesele atit de bine incit nici nu vrea sa auda de spensie. Cum naiba cind, in afara de "atentii", statul iti da o leafa de cel putin sapte miare.


Martisoare de la viciul Matisan pentru gazeta care-l pupa


Viciul rosu de la Primaria lui Didi, Bobo Mortisan, si-a facut timp ieri sa vina cu bratul mare-mare de flori si martisoare la gazeta unde apare in mod constant cu nimicurile pe care la face de cind Sefu"â"¢ si-a facut mila de el si i-a dat o slujba, in afara de ANL-ul din dotare. Mortisan a venit cu flori, evident, in timp ce trebuia sa raspunda nevoilor cetatenilor municipiului. Dar ce, domnitele de la ziarul de partid sint tot cetateni? Ce conteaza ca unora le cad turturii in cap mergind prin oras sau ca pe la gradinite se tremura din lipsa de caldura? Sa rateze viciul sa pupe domnitele care-l "coafeaza" in ziar? Oare florile le-a transportat cu masina Primariei? Poate aflam din"¦ gazeta respectiva.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.