Puls

Pulsul zilei

Ziarul de Vrancea
1 mar 2011 958 vizualizări
Birfitoarea de serviciu: intrigi si amantlicuri la Asociatia Comunelor

Cineva promite sa se uite pe gaura cheii in budoarul domnilor primari cu prea mult"¦ sarm


Ca intr-un episod ratat de telenovela mioritica, membrii Asociatiei Comunelor se toarna in scrisori vrute anonime pe la redactia ziarului. Lait-motivul neintelegerilor si rautatilor: viata de budoar a edililor din comunele judetului, care s-ar folosi de deplasarile in interes de serviciu pentru a bea cafelute matinale prin camere de hotel cu anumite"¦ domnite. Misiva anonima ne spune ca intre 27 februarie si 4 martie mai marii primari din judet se pregatesc din nou de o mare distractie la Bucuresti Hotel Rin Grand"¦ si madam Elena deja e pregatita "cu lupa pe la usile din hotel" si deja stie cum ca anumiti primari (deocamdata nu le dam numele) "si-au anuntat amantele, se pregatesc de marea intilnire, au pregatit nevestele acasa, le-au lasat de toate pe masa numai ca sa suporte absente indelungate cu petreceri ACoR!". "Se vede din avion ca ACoR este locul unde numai cei care au amante se pot ascunde foarte bine pe banii oamenilor saraci", scrie "anonimul" birfitor. Cu toate ca nu este semnata, tonul in care este scrisa depesa ar lasa sa se inteleaga mina cui este. "O asteptam pe Elena cu vesti de la Bucuresti. Pacat de ea ca a intrat in clica asta! Este foarte sincera si de aceea are numai de pierdut! La ACoR se intimpla numai lucruri «bune» dar numai dupa ce se inchid usile la camere in hotel", mai explica "birfitoarea de serviciu". Se vede ca cineva este cam invidios/-a pe sarmul colegilor si ar cam vrea sa-i pozeze pe gaura cheii. In scrisoare nu se spune nimic de profesionalismul celor care conduc comunele Vrancei, evident.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.