Puls

Tactica anti-bulau: baronetul prim-julau trece jafele-n cadou

Ziarul de Vrancea
14 nov 2005 963 vizualizări
-Stimate ascultatoare si stimati ascultatori (adicatelea votarite si votalai) da la orase si sate: iar l-am prins cu minareala; se confirma banuiala cum s-ascunde japcareala.

Cum va ziceam, hora-i vasta si are la baza o tasta: Stropy cel cu valvi in creasta crede tata lumea proasta. Pentru ca sa mascheze&fardeze furaciunile egzecutate da gasca baroneasca de-a lungul vremii (avind in vedere c-a aparut intre timp oarece prevederi prin legile Romanicai care ar putea deveni

periculoase) si sa nu prea bata la ochi pintru necunoscatori, si-au pus teci si aparatori.


-Astfel, ca sa-i poata zicea pricororimea (cea care-o tinea ei supt papuc cind Partidoiul erea-n toate, da genul lu\' Gigiu Strunga, Niciolae Zghihanis, s.a. pricorori bastinasi caraciosi da ruscxace la vinatoreli, ori rispectiva madama da la fostul PeNehA-us Hioana Tenie) ca n-are avantaje patrimoniale si nepatrimoniale da pa urma furaciunilor (verdict care de-ar lipsea, spre pripon l-ar indrepta) dupe ce i-a dat in acte (insa nicidecum in fapte) zeiarul ce-l tine supt papuc, Scanteia, amantii Cory (care trage sfory) si casoaia care e cit 3 bloace ANeLe (da la Km 27 da pa susaua Vrancii) mumei Lucy spensionare, ca sa aiba treaba gata si-a maritat si Toyata.


- Gipanul cel da citeva zeci bune da mii da euroi cu care tocmai a fost amendat sutz-baronul vineri seara iaca s-a constatat ca-i trecut pa numele sofeorului da la CaJau Drumbraba.

Acelasi care a luat asupra lui penalitatea cu deplaseala in Berlusconia a Audi-ului da la Drume incacat cu famelia baroneasca si haimanta Cory la bord. Pa care sofeorul de tocmai i-a crescut Toyata vinde gogosi ca le-a luat la ocazie la "ia-ma nene" pina-n Tara cu Berluscoane.

La minciuni is tari, bre coane

N-au obstacoli, nici jaloane!


-O alta varianta posibila da prifecte la conservele PurHorici care-i in top la birfoteli (daca va reusi, biensiur, sa-i traga de supt el scaunul da prifecte a lui Hoprea) e o madama care a mai fost prin

structuri p\'acolea pa vremea lu\' Giurgiuvica (mentorul sutz-baronului). BioenerGeta Graham-vila actulamente giurlista prin mai multe firme pui din fosta ferma a Partidoliului din timpii lu\' Ceasca (de si-a

impartit-o gasca PurHoricilor si-i in proceste si-acusica cu unul din ele egzecutindu-i una bucata santaj Stropy cind si-a trecut partidul lu Dan Antena 1^3 in barcuta lui imediat dupe alegerile locale)

Om vedea dac-o sa iasa da Vrancia prifectareasa.

Fata tot de-a lor de casa (de-a gastii cu punga groasa)


-Dupe cum se ocserava imaginile pa terenii da cafteala impotriva Mimi Samponarului in afara taberii leberale (care mai nou ar vrea sa i-l arenjeze contra-cadindat pa vraciul Cneacsu da Vridra on fel

da Nea\' Mirceia Interimaru\' bleberal) nici Jean Mediciu (gratie probabil mai cu seama influentiei induse de lupta-ntre palate la Bucale) nu pare a-l iumbi din cale-afara. Asta se ocsearva cu ochiul liber si dupe modul cum l-a facut simbata on jurnal den presa centrala cu banuite impulse degzinteresate da prin zona cu pricina.

Luptele dintre palate,

Da la capitala frate,

Naste-n Vrancia da toate.

Si situatii cracanate!

Ghici cine-o cadea pa spate

La ciomagelile date?



-Intrebarea da la Puls luni degraba a ajuns:


Pa Manolo (ce mister!) vor sa-l duca-n minister?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.