Puls

Jmecherii ce-are galoane dau vot pa comisioane

Ziarul de Vrancea
11 nov 2005 978 vizualizări
-Desi nu mai departe decit ziulicile astea Misu Copac se jura cu intonatie pe-o televizie bastinasa ca nu-i sifonar sutz-baronesc, si ca ba din contra-i al mai prima digzident si giurist endependent (dar uita, neica sa zica: la firma lu PurHorica) impresionind-o rau pa comentacioasa Nenormala, paparatii hinc-o tura l-au cam prins cu rata-n gura.

-I-auzi colea intimplare cu multi semni da intrebare: Dupe ce colega da camera a Misului Copac (care da hinca din crac, sa mai urce-n top oleac\'), giudecatoarea apriga la minie Hadrianca a dat on rasunator bica la egzamenul da adjuncta da pres-denta da Ceremenal vrincenesc obtinind nota a 3 -a din

catalog, se incearc-a manevra de a prosti toata lumea (care-o-nghit pa cacialma)


-Cu contributiia nemijlocita (si usor da banuit dafel degzinteresata), a actualului pres-dente da Cremenal vrincensc Ciostica (despre care se birfoteste ca nu merge nici la buda fara voie da la el, julaul

El Portofel), soata Misului Copac le vine la toti da hac. -In scriba si dixpretul spiritului legilor si cu proptele nu-i greu da banuit din care derectie venite va fi asezata pa egzact acelasi scaunel da adjuncta pentru care a dovidit ca-i tufa da Venetia la egzamen. Da\' cu delegatie semnata da pres-dentele stiut exponent al baronimii cumetresti, Ciostica.

Jmechereli tip mina mica.

Cu ciordeli curgind ce pica.


Concluzia pa faras :

Poti sa fii cit da plutas,

Ca c-o pila mintenas,

Arenjata da f\'on Nas,

Ajungi tot pa post fruntas.


-Paparatii nostri a mai aflat de-o sorticarie clasa una, implementata cu avint de cind Proftectiia Copchiilor (locsor de unde suge lacom o groaza da foande,multe firme cotizante d\'ale cumetrimii

baronesti) a fost aruncata toata in bratele lu\' securica Teo Arctic (om da baza de-a sutzului cel cocotat in topul national al furaciunilor ce va fi si prezentat acusica ca egzemplu da mostra la Bruxelarie)

Astfel, far\' fo\' liciteala da unde credeti ca s-aprovizioneste cu medicamenturi cit cuprinde enstitutiia calarita da omu\' lu\' Stropy? Fix da la marmacia nevestei PurHoricului.

La cit e comisionul

Votezi la greu cu baronul

Si te scremi sa-i tii isonul


-Prin entermendiul sculei sutz-baronului care-i dereftorul DiaCoconul da la fabrica da preumblat boboru\' cu oftobujii prin tirg, citiva musterii de care s-a folosit Partidoiul prin campaniile de mai an a fost catapultati da curind pa traseuri dan Focseni, luindu-i cirnatul din fasole taman firmei Conseliului Bastinas ghidonita da rispectivul DiaCocon. Ca melita sa le taca, plimba si Scanteia moaca.


Frunza verde da lamiie

Devine treaba badie:

Nu scapi d\'astia ca da riie


- Anuntul cu posibila schimbeala a prifectelui Hoprea ca sa le dea scaunelu\' conform sforarelilor da pa la Bucale la Conseravele PurHrici,( rezervat cum se birfoteste-n tirg ginericului Mustang al PurHoricului) i-a surprins iar cu pantalonii in vine p-alde domnii parlamentarii vrincenesti Motanu si Mediciu safi da partiduri drepte si adivarate.

Care nici nu stia cum devine treaba,

D\'apai sa mai miste roaba.


Grea e viata prin tufis

Cind te trece pa... furis

Da\' mai naspa-i la finis.


- Ieri seara paparatii nostri tocmai a aflat spre final, cind sa puie intrebarea ca taigherii da la circolatie l-a amendat pa Stropy care-si parcase-n crunta-i nesimtala gipanu\' la miscoteca "Dens".

Egzact unde-baietasii cu chipiu ii montase nu demult on interzis da toata frumusata decimindu-i parcarea speciala de-o avea taunu\' rezervata acolea cu dedicatie.

La o ase reactia

Den taighelarimea-sa

S-ar putea apropia

Clipa cind l-or si inhata.


-Intrebarea da la Puls e da weekendul in curs:


Cind il da pa martafoi afara din Partidoi?





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.