Puls

Clipii da neinvidiat trec aievea-n baronat:

Ziarul de Vrancea
13 sep 2005 654 vizualizări
Intre cei care s-a-nfipt ieri sa-si fac-olecut' da propagandeala cu prilejul daschiderii noului an da mers la scoale nu putea lipsi fostul prifecte Jorjic (despre care tocmai colcaie birfoteli c-ar fi in sucaruri majore cu sutz-baronul care l-a promovat politicar).

Intre cei care s-a-nfipt ieri sa-si fac-olecut\' da propagandeala cu prilejul daschiderii noului an da mers la scoale nu putea lipsi fostul prifecte Jorjic (despre care tocmai colcaie birfoteli c-ar fi in sucaruri

majore cu sutz-baronul care l-a promovat politicar). Alaturi da fosta madama ministreasa da Partidoi, lu\' care i se spunea p\'atunci Abramburica, cumatru\' El Portofelului vrincenesc a-mpartit fudul rechiziti copchiilor din Naunestiul afectat da inundeli.Desi actiunea ar fi trebuit sa fie una apoliticara, finca la ea cic\'ar fi contribuit mai multi rectori din Romanica,

Anumiti insi tip gunoi,

A cirmit-o-n stil vioi,

Spre-mbuibatu\' Partidoi.



- Mai mult, ca sa fie si mai clar ca nici vorba si urma da f\'on asemnea mesaj, s-a folosit (dan spirit da iconomie, biensiur) jmechereala ca donatiile a fost intro bagate la urjenta in niste pungi cu sigla defunctei Uniuni politicare: Partidoi cruce partiduletul lu\' Dan Antena1.

Nu e loc, Zau, da mister;

E treaba da caracter,

Dobindit, deci, prin transfer.


- Apropou: culmea! Cine si-a trintit pa prima pagina in Scanteia lui si-a amantii Cory (care trage sfory) o ditai felicitare da neam prost cu ocazia evenimentului rispectivei inceperi da scoale?

Raspunsul e monoton: fosta loaza ajuns baron.


- Cel care a manifestat asa o dragoste gheboasa vis a vis da sistemul educational pa care-l feliciteaza Catavencian acum (in crunta nesimtala cunoscuta si devenita axioama, in combinatie bubuitoare cu paranoaia da care sufera), incit la vremea lui a fost putin exmatriculat. Finc-a fost prins dind cu jula intr-a IX-a la leceul militaresc prin Galati, isprava dupe care a absolvit leceul da tractoare dan tirg cu mari sfortari - in special din partea prefesorilor (ca pe vremea aia-i belea Ceasca daca lasau vreo loaza repetenta) - si i-a trebuit fo\' 11 ani batuti pa muche sa-si traga si deploma da hinalte studii politicare.

Cu comisiie speciala si far\' ca sa-l conoasca f\'on coleg.

Pa baronul julau-jeg.


Foaie verde matostat,

Clipi da neinvidiat,

Trec aievea-n baronat:

Sutzul exmatriculat,

Si cu diplomi luati pa blat,

S-a pus pa felicitat:

Scolarit, prefesorat.

Asta e in rezumat:

Catavenc resuscitat.



- Incepe sa puta intens a minareala transpartinica parca (in acelasi stil anume cum s-a procedat la Drume in CaJau cu trist renume) si voteala conselerilor giudeteni la numeala lu\' Teo Arctic Securica in

postul da safulete la Proftectiia Copchiilor. Miza e taman acopereala la urjenta a lucraricilor platica si canci egzecutate la fostul centru "Halina" care se vrea sediul Proftectiiei. Ele bate inspre 2 meleiarduri, blatuite da firmurile unui alt minunat om da afaceri cumetresc, fost partener da afaceri si el cu sutz-baronul,Cirodel Anjel da\' si altele asemenea. Banuite a fi puse-n practica da fratelu\' dereftoarei iconomicoase da la CaJau, Valeuria Teodarescu- Cosor (zisa si doamna Valea) ori da smenele egzecutate cu fostul viciu-premare da Focseni, Solarovici (in starea naturala da chiron).

Pe labile lu\' care a fost ras nu demult da baronime si vraciu Banutz Cimbru, fost safulete si el prin institutia da unde suge la greu da lagura copchiilor multe firme cumetresti.

De le-ai sti, te ingrozesti.

Numai domnii aliatzi,

Conselerii mentionati,

Nu prea par enteresati.

Nu pute intens a blati?


- Intrebarea da la Puls din ghiozdan iute-a ajuns:


Transpartinic mafhia la Copchil Profectiia iar a sforarit ceva?




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.