Puls

Firma Euroi Construct, pusa da baron la supt, facu marinelu mut, da mai multe lucruri rupt?

Ziarul de Vrancea
20 aug 2005 787 vizualizări
Modul - da asteptat, de altfel - in care fostul sutz da motorete (ajuns ditai baronete) si-a tras pa turta lui suxpecta apropiala fata da el a lu' Traienica Base, mai mult decit evidenta cu prilejul ultimei viziteli, a pus pa ginduri pa multi dan baronat.

Modul - da asteptat, de altfel - in care fostul sutz da motorete (ajuns ditai baronete) si-a tras pa turta lui suxpecta apropiala fata da el a lu\' Traienica Base, mai mult decit evidenta cu prilejul ultimei viziteli, a pus pa ginduri pa multi dan baronat.

E cam greu da explicat,

Da-i cu schepsis ce-au lucrat,

Mai cu seama ca-i tirat.

Se banuie a fi on blat!


-Nu se stie daca are au ba fo\' legaturica (da\' nu-i defel exclus sa se cam egziste, si inca tapanoase fire): curioasa buna relatie intre cei doi a fost prefatata da includerea in ecuatia da taina a firmei Euroi Constriuct Trening da Bucale a patronilor vestitului resteorant Golden Blit (cu trainice relatii da afaceri cu sotul Cocosel a conselerei Helenutza Hudrea da la Cotrococeni a marinelului).

Bagata dixcret si mafihoteste (cum stie El Portofica cel mai bine sa infaptuiasca asemenea coterii) la butoiu cu miere a celor peste 500 da melearduri da mangoti foande pintru sinistrati trimese-n Vrancia.

Cheia ar putea fi ea:

Tocmai compensatia.


-Pin\' la urma iaca la amarastenii ramasi in drum li s-a tras clapa cu terenele da la Vinatoresti, cu constructia caselor darimate trebe sa se dexcurce singurei (nu li se da decit materialele, li s-a zis frans !).

Singurii care s-a ales cert cu lucrari, da\' mai ales cu foande nesperat da consistente (deci cu cea mai manoasa parte a afacerii) e egzact firmele care sug din rispectivele sute da melearde da leuti picati ca din cer.

Asta, bre, o fi secretul ce salveaza baronetul?

De-i ase, e multi ce zic: pretul, Zau, este cam mic!


L-asta puneti, mai flacai,

Clapa trasa, c-asa-i bai!

Lu\' numitii votalai.

Restul estimati-l voi.


- Din ce-a aflat paparatii nostri e ramasa in coada da peste, nu se stie prin ce cotlon bine pitit al giustitiei vrincenesti, problemsul terenului pa care-i ridicat sediul firmei Visinachelui (care, surpriza: nu-i apartine lui si pa care n-a mai avut vreme sa-l minareasca corespunzator, c-a venit zavera din decembre 2004)

Asteptam cu enteres

Gugustiucii ai de ies,

Ca sa poarte-on ase fes.


- La numeala oficiala a Mirceia Drogosului, ca nou supt-prifecte vrincenesc, fostul ocupant al scaunului cu pricina, Manolo Berchea, a zis cu obida si ura printre dinti ca ar fi ajuns sa faca bica din cauza lu\' paparatii nostri.

Inca unul care pica

Dintr-o fonctie bunicica

Si n-a inteles nimica.


-Intrebarea da la Puls, daca-i weekend, a ajuns:


Cin\'cistiga si cin\' pica din clapa lu\' Traienica cu baronul Portofica?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.