Puls

Raportul cu furaciuni va stirni ceva furtuni, sau e-o simpla adiere pentru fraieri, ca sa spere?

Ziarul de Vrancea
16 aug 2005 796 vizualizări
-E foarte posibil, stimati ascultatori da la orase si sate, sa ramiie multi cazuti pa spate, fara sanse sa se mai ridice fo' data daca va cuteza sa s'aplece si sa lectureze despre coteriile si smenurile egzecutate, ca dupe manual, la CaJau, sub inteleapta conducere a sutzului da motorete (ajuns ditai baronete).

-E foarte posibil, stimati ascultatori da la orase si sate, sa ramiie multi cazuti pa spate, fara sanse sa se mai ridice fo\' data daca va cuteza sa s\'aplece si sa lectureze despre coteriile si smenurile egzecutate, ca dupe manual, la CaJau, sub inteleapta conducere a sutzului da motorete (ajuns ditai baronete). Dexcoperite da Cotrolul Ograzii da Scoante, al da s-a ginit de data asta mai gospodareste (nu ca gisca prin apa, cum presta pin\' acum) la activitatea pa 2004.

Faptul ca El Portofica s-a manifestat ca si curpins da turbeala, de sa juri ca nu si-ar fi luat pastilurile cele tranchilizante (pintru remediu la valvile da la cutia ucrainiana care-au inceput sa-i filfiie binisor din nou), in ultimele ziulici prin Scanteia lui si-a amantii Cory (care trage sfory), are acopereala deplina in ce scrie la Raport.

S-a incondeiat aici furaciuni si mari si mici

Ce-au adus banei, sa pici, prin valize cu sclipici

De-a lu\' cel stiut pe-aici ca-i baronul Picilici


Pa multi din cei destinati, sa le afle bai firtati,

Ii va lasa cracanati. Zau, nu tre\' sa va mirati.

Au juchit ca niste sparti!


De si dupa asta scapa, Romanica-i doar o groapa!

In care au loc, bre, parca, doar gunoi din asti cu mapa .

Care julesc pina crapa.


-In cazul cu ficiorul lu\' Manolo Berchea, care a distrus masina preafacaturii dupe ce-a condus-o fara carnet, domnii aliatzi, fie ei leberali sau dimocrati, tac ca porcu-n papusoi.

On pericol cit casa nu-i gluma ca i-ar pastea:

Poate sa ramiie asa.


-Ultima varianta cu care defileaza cheptos Stropy prin tirg e aia ca-l doare la basca de zbaterile lu\' cei care vor sa-i dexcopere pricini da priponeala (care e, cum poti zicea: cacalau Maria ta!) finca el ar fi reusit sa-i ung\' olecuta cu miere pa labi si pa pretenarii lu\' Traienica Base. Prin firma aia, Euroi Constriuct Trening, de care scrie tot mai multi ca-i a unor amici de-ai marinelului, patroni la Golden Blit, parteneri de-a dom\' Cocoselului lu\' Helenutza Hudrea, conselera care a impresionat Dinescul.

E bazat sutz pa ceva

Din ce da pa goarna sa,

Sau joaca la cacealma?


-Intrebarea da la Puls fix la dinsa am ajuns:


Scapa iar baron julaul intilnirea cu bulaul?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.