Puls

Azi da la Preafacatura am primit o scriitura.

Ziarul de Vrancea
7 oct 2009 1087 vizualizări
Ia cititi-o, ca e dura, si spune cum se picura neam-prostia-n stare pura cu scop da tremuratura pan stres tip psihic-tortura

"BUCURIE MARE


Nici nu stiti cit bucuroasa sint si cit de bucurosi sint toti din Preafcatura vrinceneasca finc-am scapat de Ralucutza. Habar nu aveti cit ne-a terorizat fiinta asta. Ajunsesem sa ne fie frica sa mai vorbim intre noi. Era o stare de teroare permanenta. Acum sintem cu totii bucurosi, mai ales ca domnul Nelulu Hoprea este cel mai bun sef din ultimii 5 prifecti vrincenesti si asta v-o poate confirma oricine. Ne mai bucuram si ca am scapat de Troian, cel care era responsabil cu turnatoria. Ne bucuram ca am scapat si de Misuela, cea care din postura de amanta a lui Portofel (asa cum birfeste toata lumea) isi permitea sa tipe si sa urle cind si la cine avea ea chef. Pacat numai de Zbianca ca era fata buna si ea nu avea nici o vina ca era cu nebunii astia. Apropos: am inteles (nu sint sigura de asta, va rog sa verificati) ca Ralucutza i-a luat cu ea pe Troian si Misuela la CaJau. Ca Zbianca era deja angajata la CaJau, chiar daca lucra aici. Nu era in regula treaba asta, dar nimeni nu-ndraznea sa-ntrebe ceva, de frica. Oricum Ralucutza spunea mereu ca ea se intoarce oricind la CaJau si ca acolo are salariu mai mare. Va intreb pe dumneavoastra: cum se poate sa vina de la CaJau la Preafacatura si acum sa se-ntoarca iar la CaJau, fara nici o problema?

Mai am o singura teama: nu cumva sa se mai intoarca vreodata Ralucutza ca va fi vai de noi. Ascultati la mine: femeia asta e dracu gol si numai de la Portofel a-nvatat sa se poarte asa de urit cu oamenii."


-Intrebarea da la Puls v-ar tenta sa-i dati raspuns:


Ralucutz-avea alura da Bau-bau-n Preafacatura?



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.