Puls

Primarul Sichin, acuzat de santajcu utilajele altuia

Sebastian Oancea
4 aug 2005 844 vizualizări
Un om de afaceri sustine ca primarul Bolotestiului i-a cerut utilaje pentru zonele sinistrate, amenintindu-l cu controale

Primarul comunei Bolotesti, Stefan Sichin, este acuzat de santaj de catre un om de afaceri focsanean care are afaceri cu lemn in Bolotesti. Administratorul SC Velimpex SRL, Gheorghe Velicu, sustine ca primarul l-a "somat" sa puna la dispozitie utilaje din firma sa, pentru a le trimite in zonele sinistrate, amenintindu-l cu controale daca nu "executa" ordinul. "Primarul Stefan Sichin m-a sunat si mi-a spus ca presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, ma roaga sa pun la dispozitie un Ifron si citeva utilaje pentru a fi trimise in zona Suraia, in caz contrar imi trimite controale pe cap. Eu oricum eram dispus sa ajut, insa i-am spus ca nu pot pune Ifronul pe strada, pentru ca eu lucrez cu el numai in fabrica, nefiind inmatriculat pentru drumurile publice. L-am incarcat pe o raba si l-am trimis lunea trecuta in comuna Suraia, impreuna cu soferul de pe el. Numai ca, dupa ce a stat doua zile fara mincare in zona, nebagat in seama de nimeni si nesolicitat de nimeni, a venit un consilier local, l-a pus sa ii scoata milul din curte dupa care l-a trimis acasa! Primarul m-a santajat ca sa pun utilaje la dispozitie!", ne-a spus administratorul Gheorghe Velicu. Soferul de pe Ifron, Gabriel Mereoiu, a confirmat ipoteza patronului, spunind ca a stat degeaba in Suraia doua zile, cu utilajul. "Am stat de luni, de pe la ora 11 si pina marti dupa amiaza, cind a venit un domn consilier si m-a pus sa-i scot dintr-o ferma de-a lui, de acolo, cirpe cu mil pe ele", ne-a spus Gabriel Mereoiu. Intrebat despre aceasta situatie, primarul Stefan Sichin a recunoscut ca l-a contactat pe Gheorghe Velicu, cerindu-i sprijinul pentru citeva utilaje. "I-am spus la telefon domnului Velicu ca domnul presedinte Oprisan si cu domnul prefect Oprea au cerut sprijin oamenilor de afaceri pentru utilaje, insa dupa ce Ifronul a plecat la Suraia, nu mai era treaba mea sa stiu unde actioneaza", a declarat primarul Stefan Sichin. Primarul neaga ca l-ar fi amenintat pe patron cu controale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.