Puls

PurHoricii, finca-i doare, egzecuta o predare, dind la Aliatzi ce n-are...

Ziarul de Vrancea
4 iul 2005 914 vizualizări
Insa la cum pare ea pusa-n practica asa, i-o imensa cacialma

-La strict secret, prin sinul PurHoricilor-Consearve se dixcuteaza din ce in ce mai serios de-o retrageala strategica din fruntea formatiunii politicare si poate chiar si din CaJau a taman safului nambar one, Horic.

La mansa ar urma sa ramiie, conform prepunerilor inaintate spre Dan Antena1 la Bucale, fie Eonutz (fostul prifecte peyzanist din vremea CeDeRe-ului), ori cu mai multe sanse, cica, actualul dereftor a lu\' Buleftrica, Miticu Damila.

Care, v-ati prins, astfel ar avea mult mai multe posibilitati care se poate sa ramiie-n scaunel si supt regimul drept si adivarat.

Chiar de-o fi c-oleac banat,

E-on scenariu brici lucrat,

Va fi, deci, implementat.


-Ca totul sa aiba o explicatie, rispectivul dereftor a lu\' Buleftrica, dom\' Damila, cip-ciripeste-n triluri pasarici cunoscatoare,c-ar fi egzact cumnatul taigherului Tirnacop. Cel care ar fi anchetarit (trimes da Stropy\'s baron bien siur) dosarelul cel cu minareli imense da terene pintru care a obtinut Horicu "NUP"-ele salvator (da la prim pricororul da Galati, unde ploua cu cirnati, Tomirita Moscraciun) taman la o zi dupe baterea labii in CaJa- u cu sutzul da motorete, vara trecuta dupe voteala da la locale.

E pure coincidenti,

Ori ase precum vedeti,

Sforareli cam deocheti.

Facute in stili dementi

Da baronii repetenti.


-Si-o ultima trainica legaturica intre Horic si dereftorul da Buleftrica, Damila, ar fi si alimenteala cu rispectiva energie (buleftrica) a viloaicei din Muntii Vranciei a sefului partidului lu\' Dan Antena1 in giudet care-i tocmai pa cale de-a fi realizata pintru cimenteala relatiilor (cum se gingurea pa vremea lu\' Ceasca) da stima si ajutor

reciproc.

Si-am zis verde siminoc,

Tot pe loc, pe loc, pe loc,

Se danseaza aist joc,

Ca-i cu bani multi la mijloc.

Cin\'ghiceste la ghioc,

In ce portofel se-ntorc?


-In afara lu\' Ograda da scoante si cel de-al doilea inalbitor da baron vrincenesc, Pricororatura bastinasa nu se lasa mai prejos.

Iacata ca de foarte curind enstitutia, cu pretentii ca contribuieste la stabilirea adevarului si driptatii pa meleagele noastre, i-a parafat minciunica cu demisioneala din Atoape a fostului sutz da motorete ca fiind egzact dupe lege si de-o corectitudine fara cusur!

Alde Gigiu Strunga si ScTirlea si-a mai facut o data datoria supt pixtul ingaduitor al primului pricoror Leftericiu. Care tocmai (fara cea mai mica legaturica cu noua spalare baroneasca, pa care n-o crede

nici curcile da prin coteturile oraselor si satelor vrincenesti) era felicitat la sfirsitul de saptamina incheiat din tate pozitiile da Scanteia baroneasca (la rindul ei, cum bine a decretat pricororii da la PeNehA-US, da\' tot la fel, nu-i crede nici stilpii da la Buleftrica, fara fo "legatura patrimoniala ori nepatrimoniala" cu Stropy\'s baron) de ziulica lui.

Frunzulita trei castani,

Tre\' sa fii pa cai babani,

Cind iti zice "La Multi ani!",

Mafihoti d\'ai mari, snapani.


-Intrebarea da la Puls, chiar de-i luni, a si ajuns:

(Sondaje-n Scanteia suna s-ar putea ca nu-i a buna!)

Se impute trebusoara cu Hautelul Caprisoara?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.