Puls

Spalareala sutzului rusinea giudetului s-a facut in stil cahui.

Ziarul de Vrancea
20 iun 2005 761 vizualizări
Da' ia ghici, din vina cui? Si-a lu' domnii Aliatzi ce-a dormit enteresati in papuci repartizati

- Sesizind corect cit de multa vlaga, putirinta si compitenta are riprezentantii ei in Vrancia (lu\' care ar trebui sa le schimbeze la urgenta numele din "Driptate si Adivar" in "Cooperatie si Neputirinta") Aliantza da la Bucale s-a resemnat si a pus si ea cruce intentiei de a-l mai derenja pa baronet ca sa-l schimbe din CaJau.

Giudetul nost\' feuda ramine prin urmare alaturi de alte fo opt din tara (egzact cum promitea alde mnea\'lor setosii da driptate si adivar prin campaniile electoireale de anul trecut cind va tragea pa sfara ca sa-i votati) mai departe in labile soioase ale baronimii stravechi.

Si-a vazut saculetii in caruti, si-a impartit ciolanele si premiile in obiecte si banei, si-a inceput sa aiba pierderi lungi si dese da memoriu. Iar acum:

Trage aer mult pa nas si mai face hinc-on pas.


- Pa solutii de-a lu\' PeNehA-us de care se strica curcile si gainile da la Fabrica lu\' dom\' Viscol da la intrarea-n tirg da ris, ei, parlamentarii driptatii si adivarului bastinase ne tin teorii ieftine cu "no coment deciziile giustitiei"! Care put mai mult a cooperativa si-a urechism politicar decit a ceea ce se vrea sa ni se vinda cu suspecta insistenta.

O fi vorba da clementa,

Sau de-o mare impotenta?


-Oricum, cea mai tragi-comica prepunere vine tot da la enstitutiile statului bastinas (al da care trompetea Traienica Base inainte da voteala, da\' si dupa, ca vrea sa-l redea fraierimii cotizante cu taxe si impozitoaie), ca d-egzemplu PeNehA-us care prin pixt-ul unei madame pricoroare tare duioase zice multe giumbusluce:

Cica plimbatul mumei da baron si a amantii lui, Cory care trage sfory (la rindul ei cu tot cu muma-sa Lopy, care face stropy) prin Berlusconia si alte patrii din Strainezia cu Audi-ul si finantareala nesimtita ca-n jungla din baneii prostimii votalaloaice a Scanteii baronesti n-ar aducea avantaje patrimonihale sau nepatrimonihale!

Ar fi gluma cea mai buna,

De n-ar fi-o imensa duma.


-La drept vorbind: cu ce-ar fi derenjati domnii Motanu, Mediciu si Samponaru, dar si alti leberali si dimocrati care face joc da glezne de citeva luni (ca sa nu zicem ani) bune ca baronetul cu clapete ce-a fost sutz da motorete ii calareste si pa ei si pa legi bine mersi in continuare?

Modul in care a actionat pin\' acu\' cu tatii, da la asa zisa preluare a puterii, spune tot.

Atunci cind vrind nevrind au mai miriit (ca n-aveau cum) au facut-o in stilul ametito-lesinat cu capul mai mult sub pat, sa nu fie observat.


- Pai, sa ne amintim in ce stil aproape ilegalist s-au facut cercetelile de catre cei doi taigheri care a avut marele coraj sa se duca sa ia urmele golanelilor da la Drume.

Faptul ca riprezentantilor celor da la putere in giudet, dar si parlamentarilor (pa hirtie adversari politicari ai lui Stropy) le-a tremurat nadragii de nu putea sa si-i mai tiie si-a tacut ca pestii, este reflectat cum nu se poate mai bine si mai fidel in subtirimea dovezilor din dosarelul trimes la PeNehA -us.

A dus ceva subtirel,

Si-a pitit prin dosarel.

Le-a iesit egzact la fel


- In timp ce baronetul s-a strofocat in toata aceasta perioada

puindu-si in slujba lui in afr\' da pricororii cumetresti conoscuti din Pricororatura, inclusiv unul (pricoror) sforar (Pompexu pa care l-a si recompensat bine-mersi tot din foadele fraierimii cotizante cadorisindu-l c-on locsor cald in Atoapele taighelaresti) cei care cica-ar ar fi trebuit sa se incontreze politicar cu tartorele giudetului feuda au facut nani linistiti in papuci (neluind nici macar parerea f\'onui meserias cit de marunt in materie) supt pretextul straveziu ca giustitia tre\' sa fie endependenta.

E egzact asa, bre domni: la spalat-albit baroni.

Dubihosi plini da hormoni, avind adversari afoni.


-Intrebarea da la Puls e da vara si-a ajuns:


La cit l-au scos de curat, baronetul fost vizat

(asa, ca final da blat) nu merita premiat?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.