Puls

Avem birfe prospetele despre-acces la ciolanele. CititI, ca sa stiti da ele, ca pot deveni modele!

Ziarul de Vrancea
7 ian 2009 1520 vizualizări
-La birfotecile da ieri se dadea ca sigura dobindirea fonctiei da sicretar da stat la IMeMe-uri a madamei Pircalabexu, fost catindat da PeDe-Leu pintru Anveloapa Depuftatilor in Vrancea.

Precum si ca ar fi pa teava cadindaturile lu"â„¢ Jean Mediciu, fost saf da PeDeLeu vrincenesc, pintr-on locsor caldut, pan Minixterul Conxtruielilor si Amenajelii Locuintei, alaturi da neamul sau, fost coleg da facultate si viciu premar al capitalei Romanicai, Ragzvan Murganu; dar s-a lu"â„¢ Danutz Pompoiu, prefesorul da matemaftici da Leceul da Uneala dan Focseni, tot pa straduta PeDeLeu, pa la Bucale-n Minixterul da Scoale, ori saf da Isejeu bastinas, in locul catastrofei da Jordas Dovleac.

Dinspre Partidoi se auzea da varianta Raluncai Dans - sicretara da CaJau - pintru postul da prifecte, ori pintru cel da scretar da stat la Minixterul Adminixtractiei si Taighelarimii (botezat cu numele da "Mira"), da Gicu Dutza tot sicretar da stat pa undeva pa unde i-o gasi Portofel locsor, dar si da mai multe sfortreli pintru fonctii in giudet. Dintre acestea da semnalat ar fi de egzemplu: cuplul Borsoaica-Migu (ficioru premarelui da la Vridra)-saf si rixpectiv adjunct la Zgarda si da sfortari pintru reasezarea lu"â„¢ Mareian Scurtu saf la Finansuri.

Astea-s birfe prospetele

Despre-acces la ciolanele.

Ce va raminea din ele?!

Vom vedea far"â„¢ efortele,

Zilele ce vin dan stele,

Si-apoi pleaca singurele,

Spre zari in culori pastele.


-Cum nu erea greu da banuit, incondeiala la DeNeA a safului da cadre da la Taighelarie, un anume Dadcu care i-a luat locul fostului detinator al postului de pina-n 2004 Taurel Zdragnea, (unul din cei mai mari sforari ai institutiei din 1990 si var sau unchi al baronului da Partidoi, Lingviu Zdragnea da la Teleorman) a fost egzecutata numai pintru a i se arata pisica omului sa elibereze scaunul si sa iasa la spensie. Se pune, desigur, intrebarea daca dom"â„¢ Scandel Droaga se tine de cind a fost incotepenit la conducerea Taighelariei vrincenesti doar de astfel da magarii, ce este de asteptat de la el?!

Cam miroase foarte tare

A crunta restaurare,

Cu urme de razbunare.

Despere-asa desfasurare,

Se cuvine-ontrebare:

Cine-a dat ordine oare,

De rapida aplicare,

La mizerie asa mare?!


-Intrebarea da la Puls nu mai statI, dati-i raspuns:

Cind incepe sa se vada si p"â„¢a Vrancii esplanada sfadeli pa ciolaniada?



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.