Puls

Bita cu NUP la capat

Corneliu Condurache
17 iun 2005 892 vizualizări
Ce parea pina ieri doar un zvon, a inceput sa se confirme.

Ce parea pina ieri doar un zvon, a inceput sa se confirme.

Intr-una dintre afacerile cu cele mai multe si consistente semne de intrebare, derulata in ultimii ani in judet pe bani publici - in urma careia a rezultat cert aducerea in stare de colaps financiar a

S C "Drumuri si Poduri" Vrancea S A - toti cei implicati au primit celebrul "NUP" (Neinceperea Urmarii Penale!) din partea Parchetului National Anticoruptie si pot sta de acum bine mersi linistiti.

La ce se intimpla in ultimul timp prin justitia romaneasca, unde parca voit cineva aseaza totul cu susul in jos, un astfel de verdict nici nu mai pare unul din cale-afara de curios. El vine, insa, ca inca o alt fel de bita administrata cu mare avint in crestetul capului "dreptatii si adevarului" mult vehiculate ca vor inlantui inclusiv "judetul- feuda" in care traim. Daca achizitionarea unui autoturism de 65000 de euro pentru plimbatul celor dragi baronimii - inclusiv, se spune, a unei presupuse amante cu tot cu maica-sa! - prin Italia si Austria; utilizarea prin falsuri grosolane a banilor scosi c-ar fi de salarii, pentru a-ti alimenta cu bani (zice-se pentru publicitate) ziarul care-ti gidila gretos cultul personalitatii sau manevre ce-ar putea fi lesne asemuite cu sustrageri de la executare, nu insemna nimic din acest punct de vedere (al asezarii in drepturi a respectivelor idilice deziderate fluturate prin nu demult trecutele campanii electorale), atunci controversatul Parchet National Anticoruptie a consfintit cu brio un astfel de lucru. Singura miscare posibila la care am inteles, unul dintre notorii albiti cu detergentul PNA deja cugeta foarte adinc, este ca vinovati pentru intreaga tarasenie destul de urit mirositoare sa fie gasiti si scosi jurnalistii. Precum si cunoscutul "dusman al poporului", "Ziarul de Vrancea" deoarece au avut inconstienta sa aduca la cunostinta cititorilor fapte inimplate ce au in exact miezul lor fete atit de fine si neprihanite. Pina la urma, vorba ceea "de-o fi una, de-o fi alta, ce e scris si pentru noi...!"

Veniti, domnilor procurori albitori de baroni, si anchetati-i cu sete pe ziaristii care mai au inca inconstienta sa informeze despre posibile puncte de unde ar putea tisni chiar izvoarele coruptiei.

Cele de care se tot vorbeste stereo, dar nu pot fi gasite - precum teroristii din decembrie 1989 si vinovatii mineriadelor - pe nicaieri.


P.S. Ce-i drept, nu-i pacat!

Dupa ce un baron a fost indelung curatat si albit de "NUP"-uri marca stravezie PSD, acum dupa cele administrate cu stampila "D.A." nu-i neobisnuit si are chiar tot dreptul sa jubileze.

Nu-i foarte limpede cum s-or simti alde Momanu, Sapunaru si cu Vraciu!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.