Puls

Tunele lu' dom'Pretrica, premarele dosarica, (ce-a facut bulau on pica si-acu iar e penalica) tot mai tare se ridica.

Ziarul de Vrancea
14 iun 2005 723 vizualizări
Si-i orbeste pa multi, cica, (pe ce premii, mai badica?)

- Din cite a aflat paparatii nostri, dupa ce le-a cip-ciripit in triluri niste pasarici care conoaste, o ancheta tapanoasa urmeaza a se egzecuta pa teritoriul giudetului cu vint batind dinspre Bucale in legatura cu finanteli&platici, infaptuite in diverse domenii in Vrancia da fosta senatoare Si Monica (care nu stia ce-i frica).

Daca asta au sau ba fo legaturica cu mai vechile ori mai recentele contre ale vizatei da ancheteala cu Traienica Base ramine da birfotit.

Se vor lua insa cica la sigur si urmele lu\' niste banuiti colaboratori dubihosi p\'acolea intre care :

Luluchi Parca si Marcelus Pafundaru ( autorul principal d\'en Galati alaturi da baronetul bastinas al daca nu bagarii aproape-n mormint cel putin al aducerii in stadiul da neom a fostului dereftor al fabricii da benzinici PeCau da la noi din giudet ) .

S-ar putea scria o carte,

Cu povesti interesante.

Depinde cine le-o scoate,

Si pa unde or fi plasate.


-Raderea la urgenta&dixperare din Partidoi a lu\' advocatele Antonica Iorgovica, parintiu Constitutiiei, e facuta pentru facatura cu haraboiu Hais-ham( pa care l-ar fi aparat firma lui da advocateala) cica numa\' la oha.

Ea e orchestrata de alde Hrebe-Naste-Chitrea, pentru ca Iorgovica e fix omaletele lu\' Nea Nelu si-are fo citeva valizoaie da dosaruri cu fitil care-s da alea trotil.

Inclusiv despre-on baron cam gunoi da tomberon.


- On alt jaf cu baneii locuitorilor din Tirgul cu Veritas l-a transpus in praftica cu mare avint premarele Pretrica Dosarica (ce-a facut bulau on pica) in urmatorul mod simplu si eficient (egzact pentru ce gindesti: portofele cumetresti) :

Desi cu tepaloaicele trase da Visinache, lucraricile da alimenteala cu gaz din Tirgu cu Veritas poate fi socotite cu destul da buna aproximeala, in fapt ca e canci egzecutate (in acturi apare ca fiind facute 20%!!!), iaca premarele Pretrica penalica a inmormintat numai in 2004 mai mult da 7 miliarduri jumate.

Plasindu-le in achizitionela super-dubioasa a doua bucati centrale pa gaz, pa care le are cica-n custodie la firma d\'en Bucale cu care a infaptuit manevra putind puternic a japcareala.

N-ar fi,d\'asti mai bine pusi,

Urgent la probat catusi ?


- Jean Mediciu a declarat tare hotarit la ultima intilneala cu jurnalistii ca dupe ce se va fini cu reorganizelile la Taighelarie, treaba va merge uns.

Chiar de-i hoptimist dixcurs,

S-ar putea s-aiba doar dus.


Ori asta-i termen balsoiu,

Pina cind Serblanuloiu,

Taigher-saf pus ici la noiu,

Vopseste pa tot cioroiu?


- Finca ei n-a fost in stare sa-i faca fo\' lacramatie in urma fraudelii ca-n codru da la voteala locala in Vrancia din vara trecuta, Stropy le-a facut el procest la Ograda Suprema da Giustitiie lu\' vajnicii Mediciu, Motanu si Samponaru (pa PurHoricu-consearva l-a scutit c-a batut laba cu el, si-l are-n lesa si c\'on dosarel trotil dotat brici tot cu fitil).

Asta e, de n-ati crezut, tupeul l\'on nesimtit

Caruia-i tine isonul trei domni ce le place somnul.


-Intrebarea da la Puls s-ar cadea sa-i dati raspuns:


Ce color da lu\' cioroiu, vocsitor Serblanuloiu,

taigher-saf d\'aici la noiu?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.