Puls

A-nceput campania cu blate incluse-n ea

Ziarul de Vrancea
3 nov 2008 987 vizualizări
-A-nceput deja sa se cam vada pa unde pute-a blate electoireale puse la cale da safii da forti politicare vrincenesti la votelile da la finele acestei luni. Indiciul cel mai fidel e ala dupe cit da sprijiniti is catindatii acestora sa-si faca campanie electoireala.

Ca egzemplu da mostra, leberalii pan Focseni parca nici n-ar egzista pin-acusica, desi sintem iaca in a III-a zi da campanie oficiala.Va mai amintiti ce erea la locale cind se lupta pa bune?!

La fel despre Neicu Varzere, catindat da senator al aceluiasi partid s-aude ca-i lasat sa se dexcurce cum poate. Si i se pun talpi suficient da tapanoase si vizibile tot dinspre locurile de unde credea c-o sa-i vina ajutorul. Ca sa nu-i derenjeze prea tare la procentii da voti pa catindatul da Partidoi, Chiron Chitrea, pa care-l are ca si contracatindat in Colegiu electoirel cu pricina.

In compensatie, Mimi Sampoanaru ii lasat sa zburde liber pa la Miticesti si pan restul Colegiului (croit la invoiala cu Partidoiul numai dan comuni cu premari leberali) durindu-l la basca atit da catindatii parasutati da la Bucale cit si da aia bastinasi bagati in focul parlamentarelor.

Se vede-ntr-un cuvintel,

Far"â„¢ eforti da nici un fel,

Ca Mimi are ca tel

Doar propriul lui scaunel.

In rest, nu-l doare nitel

La basca, ori nasturel

D"â„¢a lu"â„¢ Peneleu nivel

La voate, ca procentel.

Dar nici cum ies dan tunel

Toti colegii lu"â„¢ "Ëœmnea"â„¢el,

Cadindati pan giudetel.


-Desi se igzista marturii si-i foarte clar ca nenorocitul mort luna trecuta la Cito Odobesti (Unitate dan supt-ordinea Derectiei da Protfrectie a Copchilului, cu Teo Securica-n frunte asezat acolo da nimeni altul decit da Portofel, saf da Partidoi si da CaJau) a mincat o bataie zdravana inainte de a-si da duhul, administrata chiar da la supraveghetorul care era platit sa aiba grija da el, autoritatile vrincenesti continua sa se faca ca nu stiu nimic si sa stea asunse dupe copac.

Se vede ca li e frica

Sa-l supere-olecutica

Chiar pa Teo-Securica;

Ca-i om pus da Portofica

Intr-un loc un se dedica

La umblat c-ocaua mica

Pa visteria publica.

Si-asta orice-ar fi, nenica,

Si oricum ni se explica,

E, Zau, mare rusinica!


-Intrebarea da la Puls, finca-i luni ar vrea raspuns:

Nici un politicar bunu (as cind e sa traga tunu, da"â„¢ acusi cind nu-i ajunu, stind ascuns cam dupa prunu) pa plai vrincenesc strabunu nu trage-on protest comunu ca-n Focseni deja-i Craciunu?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.