Puls

(Corbii care-a stat la pinda cumpara, sa poa' sa vinda)

Ziarul de Vrancea
10 iun 2005 810 vizualizări
Halci da prin Pomiciola pricopsesc pa cineva.

Halci da prin Pomiciola pricopsesc pa cineva.

Luptaciosi da mucava culeg far\'de-a semana,

Finca li s-ar cuvenea.


- Din ultimele cip-ciripeli pa care le-a prins paparatii nostri da la niste pasarici care conoaste se va punea de-on tapanos scandalau in legatura cu minareli emportante, egzecutate pa ruta giustitiei bastinase. In ele se birfoteste c-ar putea fi bagat ghinisor pricororul-saf Leftericiu si ca s-ar fi desavirsit cu concursul defel

degzinteresat din zona Galati (unde ploua cu cirnati) rispectiv cu proptele protapite dinspre Tomirita Mos Craciun (barosan pe\'acolea) in legatura cu niste terene cu mare catatura la care pofteste mai multa mafihotime vrinceneasca.

E vorba da egzact alea din sectorul lu\' statia da benzinici Lukoiale din bariera Marfasesti (in care ar fi intro-bagati pin\' la git intre altii minunatul om da afaceri cotizant cumetresc Aprostol si-o firmulita de-a PurHoricului mai nou conservat da\' si alti bastani locali grosi la portofele)

Si unde s-aude ca marea golaneala s-a facut prin simpla, dar eficienta mutare a unei virgule la ordinul da marime a hectarurilor da pamint la dixcutatie.

Minunea cum s-a-ntimplat?

Nimenea n-a ocservat!

Hai, ca asta nu-i pacat

Daca-i pus la conservat!


- Dosarelu\' ar fi ajuns, se birfoteste, da curind si pin\' la urechiurile luTraienica Base. Si daca se ia la puricat cum cica ar fi indicat marinelu, e intense posibilitati care se poate ca asa, ca la o comanda mixterioasa, tare multi pricorori si giudecatori d\'en Vrancia si Galati sa-si cam stringa catrafusele si s-o ia inspre pensioneala, sau de nu cumva spre advocateala.

Treaba pare-a fi nasoala,

S-ar putea lasa c-o boala,

De n-o fi d\'aia fatala?


- Printre ai care umbla zvoane c-ar vrea s-o tundeze spre zari mai calde ar fi cica ca egzemplu da mostra inclusiv si giudecatorul cumetresc al mai cel, celebrul Miiiisu Spaaaagan.

Mai scapam de on golan,

Ce-a ras tot ca on snapan,

Si asta nu doar da f\'on an?


- Ca egzemplu da mostra ca stie sa-si rasplatica omaletii care-i face serviciuri, iacata Aliantza cea agera spirt in giudet la noi (doar pa la-mpartit ciolanuri, mai putin la facut planuri) isi premiaza in obiecte luptaciosii pa hotarele driptatii si adivarului.

Spre zbirlela parului!


- Astfel, mintenas, din cadavrul lu\' Pomiciola (pa care, culmea s-a scremut s-o culce la pamint egzact Partidoiul cind era pa caluti mari) a primit cite-o micuta halcutza (constind in fermurile-ciresuri da pa tort), tata-socru Turloi Certinplex a Mirceia Drogosului leberal si ficiorul Maricel a BeCeR-inului din fix acelasi partid.

Suxpect! Egzact cei doi riprezentanti ai rasplaticilor s-a comportat salon din punct da vedere Alintzanesc la ultima sedinta a lu\' CaJau cind relaxati (unul a demisionat la tanc cind avea nevoie sutzul da motorete da doua treimi, iar altul c-a sa s-arate cit da aprig luptacios e, a absentat finca conform citatului din adincul ginditor politicar dom\' Motanu "Are afaceri, n-are timp da sedinturi")

Avem, iaca, alti hartisti,

Mult mai veseli si-optimisti,

La fel da materialisti,

Ca si ailalti minaristi.


- La depunela coroanelor da ieri panglicarii da tate culorile politicare da la noi din giudet a ptut fi admirati cum s-a ingramadit la hitinat colivi.

Manolo Berchea, de egzemplu, o facea c-o laba-n buzunar si cu una pa molecular in timp ce patrihotul Stropy nu le prea avea pa ale cu "Destepta-te.(...).!"

La el zau de-i curios, ca-i cade valvile jos.

Sau ii crapa, bre, fo vana-n cutia ucrainiana!


-Intrebarea da la Puls nu-i da colea, c-a ajuns:


Ca nu-s tamiiati in cor, aliantii full-color isi face Scanteia lor?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.