Puls

Pentru Jordas inxpector, vopsit ca un scamator p"al cap da la purtator , darimarea scoalelor peste cite-on prefesor e un incident minor!

Ziarul de Vrancea
25 oct 2008 867 vizualizări
-Ieri, intr-un episod de puteai sa juri ca-i decupat dan filmii cu Stan si Bran, ghineralu da scoale Jordas Doveleac cu capul vopsit cam sui (precum pana corbului) s-a deplasat in mare graba la scoala dan Mircerestii Proaspeti ca sa vaza daca-i adivarata au ba stirea ca abia iesita dan reparatii si renoveli platica cu dafel putini mangoti livrati dan foande publice a inceput a se darima plafoanele peste prefesorii care in inconstienta lor au corajul sa stea in cancelarie.

Desi informatia s-a dovedit a fi una suficient da reala si lasata cu bagarea unei prefesoare da la rixpectiva scoala in spital da spaima, cu o dezarmanta nonsalata Jordas Dovleac cel recent vopsit la look a prezentat-o drept o exagerare pintru care nu-i nimeni vinovat, finca nu s-a facut inca receptia lucrarii.

Jordas Dovleac inspector

Pozeaza si-n scamator,

Prezentind la vorbitor

Cu tupeu din cel major

Darimarea scoalelor

In capuri da prefesor

Drept un incident minor.

Despre-asa ginguritor

Cu rol da aburitor,

Poti zicea cu grav sonor:

Nu-i decit un biet farsor!


-Da modul golanesc in care-si bate joc da o sentinta definitiva a giustitiei borfasul Florica Mardeiu dan Gimpuri, is vinovati, din cite-au aflat paparatii nostri un pricoror (Xava) si-on giudecator (Scoica) dan Spanciu care-l invata (foarte probabil nu chiar pa gratis) pas cu pas pa jefuitoru da padurici ce are da facut ca sa le riza-n nas taigherilor si legilor valabile-n Romanica doar pintru fraieri.

Despre acest mistou la greu,

In care-on cuplu pigmeu

De-al giustitiei rateu,

Pan al Vrancii separeu

Ce se strofoaca mereu

Sa salveze-on derbedeu

Ne-ntrebam fara tupeu:

Nu aude CeSeMeu

Sau-i on blat mai da turneu?


-Intrebarea da la Puls, fiind weekend merge uns:

Citi politicari d"â„¢aici se fac boieri cu sclipici, fituind in stili voinici numerosii fonzi publici, ajunsi in Vrancea in plici (indreptind d"â„¢asti firfirici catre proprii tescherici, pan metozii specifici) pa traseii politici?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.