Puls

Jorjic si cu Portofelu s-au distrat cu elan chelu, si c-on rinjet paralelu da glumele lu" Nea" Nelu

Ziarul de Vrancea
29 sep 2008 904 vizualizări
-Simbata la Bucale la Polivaleanta la Congrestul Extraordinariu cind le-a gingurit Nea" Nelu - dind dan miini si crispindu-se dan mustiuc ca sa fie mai convingator -, ca Partidoiul nu trebe sa fie unul al demagogilor , pa Portofel si pa cumetru sau Jorjic da la Vrancea, aflati in prim-plan dupe ce au defilat cu catindatii pintru uninominalele dan noiembrie,

(giudetul nost"â„¢ fiind ultimul in ordine anlfabetica la rixpectiva defilare, cei doi fiind mai impertinenti in comportament au ramas proptiti in prim-planul imaginii sa fie vizionati la televizii cit is ei da mari) i-a pufnit risul mai ceva ca la filmii cu Stan si Bran.

Cu un text asa da cret,

Chiar ca Nea"â„¢ Nelu-i glumet!

La Partidoi pa podet,

Demagogii tip mirlet

Is la cel mai mare pret.


-Si tot dan zona Partidoiului, daca santajul politicaro-sexual cu filmuletul postat pa intreneti cu fosta conselera a Geana Porostanacului a tinut, (iar cum se birfoteste, cuplul Portofel-Chiron Chitrea n-ar fi strain da el in dublu scop: aratarea pisicii Prostanacului si eliminarea Hanei Briceag, protagonista filmuletului dan competitia dusa-n Partidoi pintru postul da menixtru al scolelor, unde cei doi vor sa-l incotopeneasca pa omul lor Anjgel Tilverisor), madam Briceag fiind scoasa pa tusa, mai departe, iaca, socotelile clocitorilor magariei nu s-au potrivit intocmai cu realitatea ce-a urmat.

Astfel, in schita da Guvernoi al Partidoiului in scaunul da minixtru al scoalelor in locul lu"â„¢ Anjgel Tilverisor care-ar fi trebuit sa fie beneficiarul santajului, apare nu tocmai top-modeala Abramburica-Caty Andronexu care-a mai ocupat aceasta pozitie si-n perioada 2000-2004.


Complicati trebi, bai nenica,

Sa scoti, iaca, acusica

La santaj far"â„¢ rusinica

Filmi sexuali, la-o-adica,

Cu babi ca Abramburica

Si sa-i dai cu-asa tactica,

Pan mizerii da nimica,

Lu"â„¢ Tilverisor jucarica,

C-are mafhia proptica.


-Ca sa-ntareasca si mai abitir banuielile ca balatu dintre Peneleu si Partidoi e perfectat in cele mai mici amanunte si aici, pa plaiele vrincenesti, Mimi Samponaru nu s-a putut abtine sa nu-l perie pa Jorjic, cumetru lu"â„¢ Portofel, intr-o emisie a unui post da televizie local, saptaminica trecuta.

L-asa dragoste mareata,

Poate-ar merge o povata:

Domni politicari cu greata,

Lasati tactica cea hoata,

S-iubiti-va, bre, pa fata!



-Intrebarea da la Puls poti din nou sa-i dai raspuns:


A-nceput datu la gioale dan pricini electoireale p"â„¢ale Vranciei cvartale?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.