Puls

Neverificind la vot colegii si grupul tot, politicari nu socot (sau coc poate f"on complot!) ca pot lua noi pumni in bot?

Ziarul de Vrancea
21 iun 2008 709 vizualizări
Iaca, ieri conselerii da Partidoi dan Conseliu Bastinas da Focseni nu s-au prezentat la sedinta da constituiala da dupe voteli. Iar Miky Noise, dereftorul spetalului giudetean dan monicipiul resedinta a Vranciei,- cel mai expus conseler pedeleu la santajeala - a renuntat la mandat finca si-a dat seama ca-i incompatibil.

Din cite-au aflat paparatii nostri, gestul lu"â„¢ Miky Noise n-a fost chiar unul benevol si la initiativa lui cum a fost prezentat, ci cu oarece constringeri directionate da pa la Bucale.

De altfel, faptul ca dereftorul spetalului era veriga slaba a fost demonstrat tot ieri da atcul virulent la adresa sa egzecutat da Scanteia lu"â„¢ Potofel.

Si nu in ultimul rind se mai cuvine subliniat ceva: faptul ca alesii Partidoiului nu s-au prezentat la sedinta arata clar ca mai au si sperante si foarte probabil si mijloace,- pa care nu vor avea fo"â„¢ jena sa le foloseasca-n perioada urmatoare - pintru a-si impune unul sau de ce nu doi (?!) viciu-premari la Focseni.

Cum poate fi ocservat

In Focseniul nostru, iat"â„¢

Meciul inca nu-i jucat.

Ramine de constatat

Ce va fi scos la mezat

Si cine va fi tentat,

Dan Conseliu mentionat,

Sa puna botu lansat

La oleaca da tradat.

Mai trebe adaugat

Ca pan Vrancea-baronat

Cite-on gest d"â„¢asta ciudat

Cu politicari-rabat

Ce recurg senini la blat

E des, neica, practicat.


-Din informatiile care-au ajuns la urechiurile paparatilor nostri, lipsa lu"â„¢ Baiat-fin Trascaciulescu da alaltaieri dupa amiaza da la sedinta da Bepegeu a lu"â„¢ Pedeleu vrincenesc s-a datorat faptului ca tinerelul fost cadindat al portocaliilor da pa aceste plaie la Preamaria Focseni s-a dus la conducerea da la Bucale a partidului ca sa-i puie muschi pintru lista care o vrea el la Conseliu Bastinas al monicipiului resedinta da giudet. Drept urmare a prezentei la locul cu pricina, Miky Noise a fost determinat sa se ceara afara dan conseler. Nu s-a apropbat, insa, matrasirea Mierlelei Bizniitoarea ceruta de asemenea de Baiat-fin si trupa care-l sfatuieste.

Conform cu-aste rezultate,

Scoru-i de egalitate.

Depinde cum sint jucate

Reprizele celelalte.


-Nici leberalii, nici pedeleii nu-si pun problema verificarii propriilor membri la votul alegerii viciu-premarilor da Focseni. Desi aceasta metoda a fost folosita fara nici on pic da rusinca-n Parlamentul Romanicai da catre mai multe partide cu diferite ocazii cu miza deosebita la care s-a utilizat votul secret.

Cu-asa tactici pentru lasi,

Poti spunea cu vlaga-n glasi:

Astia ori se dau gingasi,

Is plutasi, sau mari pungasi!

Au insa sansi uriasi,

Tot mergind p"â„¢asa fagasi,

Sa ajunga pa farasi.


-Intrebarea da la Puls fiind weekend merge uns:


Plutarismul care apare afisat cu relaxare pan forte politicare intre-a Vranciei hotare nu ajuta la tradare?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.