Puls

Uite-asa, precum ii vezi,/Cumetrii aistia breji

Ziarul de Vrancea
24 mai 2005 808 vizualizări
Jefuia cica-n cirezi

-La Proftectiia Copchilului s-ar fi implementat cica da curind on baban si gospodaresc proiect finalizat

c-on consistent cird da angajari pintru care premiile in bani ar fi variat (cum le-a cip-ciripit niste pasarici care conoaste-n triluri lu\' paparatii nostri) intre 300-500 da euroi. Intrucit stie multa lume ce si pa care muzica se cinta si danseaza p\'acolea, e nimerit de facut urmatoarele

constateli:

>La citi salariati e la rispectiva institutie, egzista posibilitati care se

poate ca deja ei sa fi sarit ghinisor ca numar peste numarul copchiilor amarasteni, pentru care ea a fost creata si sta acum p\'acolea.

>Mercurialul spagilor ar putea indica unul din mai noile moduri ingenioase da finantiala a lu\' Partidoi.

Usurel si hopa-hopa, da-i cam scuipa Europa


-Apropou da Proftectiia Copchiilor, dereftoarea d-acolea (Zbianca Cercelata) ,verisoara da amanta, cic\'ar fi atit da toanta, incit daca la spaga da la rispectivele angajari i s-ar fi pus add labam 300 da euroi falsificati prin copierea la sarpilograf ar hinghitit la sigur nada.

Si iesind la interval, nu asa. . ., cu tot cu mal!


-Premarele da Cotelesti Sanducu Iacobin (care i-a egzecutat on lins recent prin partile moi lu\' baronet cu prilejul snoavei cretinoido-mincinoase jucata da acesta in episodul cu podul cel cu gaura cit oul da strutz, ce-a fost, gingurea ei seriosi, japcarit corespunzator prin Saparde) e egzact unul si acelasi pirsonagiu care-l fitilea pa cel ales da Partidoi cind acesta-l desemnarise pa altcineva sa cadindeze in locul lui la voteala de mai an.

Frunzulita da cicoare,

O concluzie rasare:

Iacata jegul nu doare.


-Intre ai care se credea la on moment dat ca-i si el crunt asuprit da Stropy care i-a si saltarit carnetul da volaneala, finc-a visat baronetul la o doza mai tapanoasa da pastiluri,ca l-ar fi surprins trecind la semafor in centrul Focsaniului pa coloarea ros ,erea (cel ce s-a doveidit mai pa urma on dubihos taigher) dom\' Neaguitarescu.

Rispectivele egzemplar, viu si natural, poate fi admirat in timpurile da azi cum isi trage nederenjat da nimeni on viloi da neam prost pa la Gool-hesti.

Nu putini il banuieste (si pa drept nu p\'aiureste)

Nea\' caisa, jemechereste,

Edificiul si-l cladeste,

Zi da zi-l inaltareste,

Cam din ce mai spaguieste.


-Apropou: multi care s-a chiombit prin zona lu\' teren d\'acolea sta si cugeta cumva, nestiind a-si raspundea, oricit da mult s-ar scremea.

Asta de s-exitidareste,

Tot ase, pa mirlaneste,

Trenul poate sa-l paleste.

Ca viloai\'a mare, lata,

E dubihos amplasata,

Fix linga calea ferata .


-La o alta viloaica, cu nume da Rucare, pa care a avut grija sa si-o traga din alea pa unde vinatorea Ceasca inainte da lovilutia d\'en decembre\'89, CaJau (cel ghidonit da Sytropy\'s baron) pa la Sovreja, se dextrabaleaza acusica numa\'personajii unu si unu (din afara lu\' grupu compact a lu\' fraierimea da rind cea cotizanta cu taxe si impozitoaie)

Ca egzemplu da mostra, paparatii nostri a aflat da la niste pasarici care cip-ciripea in triluri, cit le tinea pliscurile lor, intr-on mijloc da codru des (unde mnea\'ele cam ies, ca sa-l alunge pa stres), ca da sarbatorelile lu\' ultimul Pasti din aist an, acolea ar fi purces c-on stol da pretenari asijderea da veselosi (foaie verde matraguna,

cin\'s-aseamana s-aduna ca le merge toate struna!) ghici cine?

Egzact madama Valeuria Teodarescu (zisa doamna Valea), contembela safa da CaJau, dimpreuna cu sotul din dotare, recent spensionat din ograda cu giudecatori a lu\' pres-dentele Cionstantin, dom\' Bazile.

Colea prin cela decorul,

Poate dom\'giudecatorul,

O si.. aia.. cu cosorul!


-La ultima cioclonferintie da presa da simbata trecuta domnii safi a lu lebearalii si pedeii locali, parlamentarii Motanu si Mediciu si-a montat mustiuci da tare nevinoveti si fraieri politicari, cind a fost luati la explicatii logice&amanuntite in legaturica cu minarelile rispective super-dubioase da la Drume.

Foaie verde si-o lalea,

Riscu-i sa ramiie asa!


-Apropou: acu\' se poate vedea si din avion o dat\' in plus cu publicareala in jurnalul "Adivarul" (care ne zbirleste parul) editiia da simbata, a dosarelului care a poposit pa la taighelarimea de se ocupeaza cu fraudeala, cam ce se voieste a se astupa subt pres cu promoveala privatizelii cumetresti cea a jafului drumaresc parafata rusinos in CaJa-ul gaunos.

In afara da golanelile cu falsuri borfasesti, dexpre suxtragerea da la egzecuteala (in care cic\'ar fi mijiti si oarece domni rexpectabili da la Finansuri), grrrroase-s si toate alea cu deplaseala vopsita-n colori stravezii prin Strainezia. La bord cu muma da baron, beizadaua-sa, amanta Cory (care trage sfory) si muma sa Lopy (care face stropy) a Audi-elui da 65000 da euroi ( luat din bani lu\' fraieroi)

Nu stiu de chiar v-asteptati,

La asa surprizi masati?

Nesimtitii, bai firtati,

Jefuia-n cirezi grupati!


-Ori Motanu si Mediciu nu stia da artificiu?

Sau e si-alti cauji cumva,de-a pus ei botu\'n hazna?

Cea putind da rau asa,

Sa-ti cada par din nara,

Napirlind brusc, saraca?

E indicii hacana!


-Intrebarea de la Puls duios cere-on raspuns:


Contestind privatizeala, vor s-ascunza blatuiala?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.