Puls

Pa meleagele vrincene se obtin voate perene cu ceasuri si cu izmene

Ziarul de Vrancea
22 nov 2007 691 vizualizări
- In legatura cu votelile pintru alegerea parlamentarilor Romanicai la Bruxelarie da duminica, din cite-au aflat paparatii nostri in special votalii da pa la sate au fost invatati cu mici peschesuri incit au ajuns sa-i cam intrebe pa mai toti ce trec pe acolo cu diverse treburi, dupa o vreme, cu ce ies la interval?

Pai egzact acusi, se cheama,

Is bagati si ei in seama

Dan motivi ca li-i cam teama

Lu\' politicari s-adoarma.

Intr-asa o stare mama

Nu-i exclus sa ia fo\' palma,

Iar in loc da voti, nici zeama!


- Cei mai darnici par a fi cei da la Peneleu (fiind ei pa la putere au lovele cit se cere) ce dau niste ceasuri destul da reusite cu sigla leberala pa capacul dan spate si supt ecran. Despre rispectivele scule da masurare a timpului se birfoteste c-ar fi fost aduse da Mimi Samponaru mai prin vara cu prilejul unei excursii egzecutate da depuftatele leberal prin Chinezia. Tot atunci s-ar fi cumparat cu gindul de-a fi folositi ziulicile astea si mai multe perechi da izmene chinezaresti cu mare catare la sate. Problema e ca investitorul ar fi gresit conform celor constatate acum la-mparteala, luind mai multe marimi mici decit potrivite dar si mai curind pintru babi (fara prohab in dotare) decit pintru mosi.

Cu rateuri la izmene

Greu te scoti la voate, nene,

Nu pupi procenti cu-asa smene

Si-astea Zau nu par doar semne!


- Cica safu pedeilor vrincenasi Jean Mediciu ar fi mai hotarit ca niciodata sa-si uciuie dan preajma personajii ce nu dau bine-n poza, gen procuratorul Maricel Coxor, (care i-ar fi adus numai belele la imaginea publica, el care acum isi permite si lucreaza chiar cu firme de PiaR!).

Nu intotdeuana, uite,

Scapi usor de tot ce pute;

Mai ales in vremi ciufute

Ca votelile stiute


- Leberalii si dimocratii se bat virtos si-n scrisori ziulicile astea. Daca Calinica Sfortosu a trimes scrisorici despre spensii,Traienica Base nu s-a lasat nici el si-a expediat in Vrancea 30.000 da misive numai in Focseni in care-i cheama pa cetasenii da p\'aceste plaie la curatenie politicara.

L-asa lupta nefireasca

Posta sa se-nveseleasca,

Finca-i vremea sa traiasca

Iar restul sa se cruceasca

La ce pot sa intilneasca.


-Intrebarea da la Puls, incercati sa-i dati raspuns:


Mai valoreaza f\'on ban giustitia da can-can, care-l spala pa Poman dereftorul cel golan, ce-a facut ditai tirtan fentindu-l in stil baban pa spensionarul vrincean?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.