Puls

Visinache nu mai zboara, ca l-au tuns la aripioara

Ziarul de Vrancea
26 apr 2005 872 vizualizări
E greu da stiut ce-l asteapta, totusi, pa baronet dupe ultimele alegeri da la Congrestu' lu' Partidoi, unde printr-o clompoteala clasa una i s-a tras on clapalau cam jmechesco-japcaresc Nea Nelului.

-E greu da stiut ce-l asteapta, totusi, pa baronet dupe ultimele alegeri da la Congrestu\' lu\' Partidoi, unde printr-o clompoteala clasa una i s-a tras on clapalau cam jmechesco-japcaresc Nea Nelului.

E cam multi din cei nou alesi acolea care-l stie egzact pa rispectivele Stropy cine-i si ce hram poarta.

Dintre acestia in afara lu\' Naste e in primul rind da luat in seama fostul menistru da taigheri,Eon Sovetic, da Transylvenia.

La gitlejul lu\' care, in nemarginita lui nesimtala sa ne amintim ca baronul cel cintat cum c-ar fi la creier plat s-a si aruncat nu de putine ori dupe alegerile locale.

Cind se credea mare scula da bascula (in psihologia lui da shutz da buzunare, cel mai probabil) finca le-a masluit el cu ajutorul derect a lu\' pricororul cumetresc Sctirlea si a lu\' giudecatarul dubihos Romy Holbantu.

Aia pusi de-a facut blatu.

Iar mnea\'el ca inecatu,

A fost doar cu profitatu.

I-o veni si infundatu

L-on asemenea baiatu?


-On alt posibil pretenar, pa care nu-i mult de cind baronul saf da giudet -feuda se si lauda ca-l "termina" si-l "face" ca-n lumea lu\' enterpoli si care din aceasta cauza s-ar putera sa aiba ceva surprizi pa teava nu tocmai placuti pentru Stropy, e inca purtaciosul da voarbe a Lu Partidoi,Titux Corlungean.

Ce-i va facea lu\' mirlan?

Sa-i mai scada din gretan,

Si turteasca din muian,

Asta-n mai putin de-on an,

Domnule amarastean.


-Niste pasarici care se lauda ca conoaste, cip-ciripea in triluri inspre paparatii nostri ca noul saf pus peste Taighelarie( cu proptele tapanoase de-a lu\' baietii din Alintza) era in vremi nu demult apuse un foarte zelos egzecutant da ordinuri de belire a adversarilor intrati in stropy-colimaforiu cumetresc.

Tipurite din birouri de acolea, la care raspundea mintenas in pozitiie da drepti cu mina la chiupiu, tare asemanator cu obiceiurile lu fostul des injurat si stuchit pa la colturi, Silviu 3Trandafir Subtire.

Modelul era asa:

Sa traiti Maria ta,

Tati am pus mina pa ea!


A stiut a da din coate,

Si acum s-a ajuns, bai frate.

Chiar cu labile patate,

Si cu oarece pacate.


Zau ca-s vremi cam complicate!


-La ultima conferintie da presa a lu\' Aliantza, da saptamina trecuta,depuftatele Mimi Samponaru se dadea inca zglobiu de cum o sa-i pedepseasca ei pa mafihotii cumetresti ai de-a taiat la ras paduricile si-a furat la greu foandele da pa la drume( incasate si canci egzecutate).

Nene, daca nu glumesti,

Ai talent la spus povesti.


-La o intrebarea intrebatoare daca se coace inlocuiala lu\' Manolo Berchea cu finul Visinachelui, Drogos Mirceia, s-a zis la raspuns bilbiit ca nu.

Fiti pa faza, prin urmare,

Cui ii creste nasul mare

De a-i sa zici c-are catare.


-Despre Visinachele, depozitat in continuare la Spetalul Armetii din Bucale la sectia da baieti veseli (si despre care stie si gainile din Vrancia c-a fost scula de belire a bugetului bastinas da banei publici de catre cumetrimea aprig jefuitoare) s-auzea de egzemplu ieri stereo, ca s-ar fi ales din partea PeNehA-us c-o bucurie cit casoaia (care e cit 3 bloace ANeLe) da la km 27 de pa susaua Vrancii,da sarbatorelile ce tocmai vine.

Acesta ( Parchetul de se ocupeaza cu coruptii ai babani)i-ar fi emis o interdictioneala de a-si lua zborul spre tarile calde.

De n-o fi cumva, mai bade,

Tot metod da-ntins iar nade,

Si pastrat sperantii calde,

La comportamente fade.


-Intrebarea de la Puls te-a lasat s-astepti deajuns:


I-aduc funia spre par lu\' baronul cioflingar?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.