Puls

Finc-a tras tun dupa tun, Visinache-i scos nebun

Ziarul de Vrancea
19 apr 2005 862 vizualizări
Pai daca el e asa, ai pa care-i alapta cum s-ar diagnostica?

-Faptul ca-i cocostircibila dinspre Visinache pintru Stropy si Chiron Chitrea, cum se si ocservase cu ochiul liber dupe ce catatura avea cei doi la Conferintia lu\' Partidoi da duminica, iaca ca se cam dexcopera in toata splendoarea.

I-aca na closcanitoarea!


-Despre has-spiratorul da foande publice din baronat se povisteste ca deoarece niste pitici se pare ca i-ar fi spus dixcret c-a auzit ceva pasarici din zona lu PeNehA-us (care baga la tuhaus) cip-ciripind cum ca in preajma Congrestului da Partidoi i se prigateste on oarece mandat da dus la pripon, a ales varianta rusinoasa (da singura eficienta) de a se interna mintenas la sectia da baieti veseli a Spetalului armetii d\'en Bucale.

Finc-a tras tun dupa tun, Visinache-i scos nebun

Pai daca e el asa, ai pe care-i finanta cum s-ar diagnostica?


-Parca acum se vede in cu totul alte colori ce va explica paparatii nostri inca da ieri, ca Chrion Chitrea a fost mai stingher ca niciodata de cind vine el prin Vrancia .

In plus, si el si senatorul Scolcanu Cucioc parca nu vorbea cu mustiucii lor cind a trebuit sa explicheze la jurnalisti ca desi baronetul pute a bulau dinspre PeNehA-us de trazneste (si are la portofel si-on amendoi penal) a trebuit reales printr-o mascarada cu 99,4%.

Se-mpute tot mai nasol

Baronet la creier gol

Poate-l baga in f\'on stol

Ca sa faca on survol

S-ajunga-n pripon parol.


-Apropou: paparatii nostri a aflat ca imediat dupe Conferintie si dupe intilneala cu jurnalistii s-a pus de-on certalau original intre cei doi trimesi Scolcanu Cucioc, Chiron Chitrea pa de-o parte si Stropy pe de alta. Picatura care ar fi umplut paharul a fost cica aia ca la reprosurile lu\' nevasta lu Chiron Chitrea ca dat iar cu bita in balta in relatiile cu presa, baronul zuzi i-ar fi raspuns porcos

"Du-te fa in pul-pa mea! Ma inveti tu sa fac politica! "

Dupe trebusoara asta cei doi cic-ar fi tuns-o la Resteurantul Feisan Sentar si deoarece baronul riie s-a tinut dupe ei, a mai pus-o de-o sfada si acolea.

Cam nasol cum s-ar vedea,

Cu baronul dandana.

Ii fileaza des lampa!


-Revenind la mascarada da duminica: ar mai fi da ocservat ca Stropy a recurs la aceiasi tactica de a se inconjura da nulitati

de-alde Cirnatariu, sofeorul Vector Romanu sau Fane Buzunarescu.

Singurii pe care-i tine lingai pentru avantajuri care nu mai trebe explicate (de tipul cartierul lu\' taticu sau Anjgel ce da cu stricu) e Zoaia Cosmosdeminaskaia (zisa si Anna Poker safa da cabinet stropynesc) si Tilverisor (sinistru combinator)

Pin\' si Jorjic (al dixtins prin creier mic) daca rememoreaza ce-a patit tati ai de-a condus Partidoiul la Focseni (Mitica Cumintica sau Solarovici in starea naturala da chiron n-ar trebui sa fie din cale-afara da optimist.

Asta-i viata da hartist!


-E semnali tapanosi ca lu\' suptprifectele Manolo Berchea divenit tot mai plin da el i se prigateste ceva surprizi.

S-o vedea cit da rapizi

Si cine pica guvizi .


-Intrebarea da la Puls nu v-a spus, da\' a ajuns:


Nu-i mai bun, bre, da circar dom\' baronul cel closcar?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.