Puls

Manolo Berchea-trombon iar apare prin raion, ca-i strident cameleon

Ziarul de Vrancea
20 aug 2007 753 vizualizări
- La ultima cioclonferintie da presa a Pedeilor, safu organizatiei vrincenesti, Jean Mediciu, i-a criticat zgomotos si cu mare pofta pa leberalii da la centru ori p'ai locali pintru magariile care le fac comunitatilor si inxtitutiilor dexcentralizate dan giudet conduse da oamenii lor, insa cam cu vizibila sfiala si cu juma' da gura pa cei dan Partidoi (cu nimic mai nemirleti decit penelei-baieti, inca da putere beti.)

Frunza verde da cicoare,

L-asa fel da comportare

Se cuvine o-ntrebare:

De ce oare, de ce oare,

Jean Mediciu iaca are

Asa strategii bizare?


- O data cu intoarcerea la locul cioatei a lu\' Lionel Cusurugiu, safu\' lu\' Premeaua vrinceneasca, au aparut si oarece perle specifice da gingureala ale acestuia. Astfel, liderul formatiunii politicare a lui Vadimache-n Vrancia (despre care birfi razbat cum ca n-ar fi depistat sa fost, bre, angajat la particulari ori stat pin\' la virsta ce-a bifat) prins da valu\' conversatiei a scapat pa mustiuc mugetarea ca a-ntilnit inca-n giudet la vremea asta on sat "neelectrizat"(sic!).

Frunza verde bob naut,

Intrebam un amanunt:

Cu-acest termen aparut,

Cin\' de ris s-o fi facut?

Raspunsul e unul scurt:

Dom\' Cusurugiu cel cult.


-Tot la cioclonferintia da presa saptaminala, de aceasta data a Partidului Conservacios a lu Dan Antena 1^2^3, safu\' rispectivei formatiuni politicare dan giudet, dom\' Manolo Berchea, in afara faptului c-a aparut suparat pa toata lumea (pa Preamarie si pa Inxpectorii da la Finansuri ca nu-l asculta, si pa presa ca nu-l prea ia in seama pa masura asteptarilor sale) a mai explicat o tura cit da nepolitizata erea fonctia da suptprifecte cit timp a ocupat-o el, si cum s-a schimbat radical dupe ce a parasit-o.

Cu acest episod pardon

Manolo Berchea-trombon

Dovedeste cu rezon

Ca ramine prin raion

Un strident cameleon


-Intrebarea da la Puls, dati-i chiar da luni raspuns:

Cum de multi n-au in vedere ca vin si vremi mai severe cind se platesc scump, bai vere, mirlaniil-efemere a celor de la putere?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.