Puls

PeNehA-us sa-l fentati, ati putea sa comodati (Toyate si Audi, frati!)

Ziarul de Vrancea
18 apr 2005 925 vizualizări
Un model de cum se poate face manipulare si intoxiceala prin Scanteia baroneasca, dimpreuna cu on pupator da dos stropynesc s-a vazut la ast' sfirsit da saptamina.

-Un model de cum se poate face manipulare si intoxiceala prin Scanteia baroneasca, dimpreuna cu on pupator da dos stropynesc (jagardeaua zisa si "matu-gros" cu care Stropy intoxica,, cind ii cade la laba, o parte din ziarurile da Bucale, si nu numai care musca momeala) s-a vazut la ast\' sfirsit da saptamina.

Pa baza unui porumbel, scapat da enteligentul si agerul Mimi Samponaru\', impanat c-on artocol si-o poza din Cotedianul, s-a incercat, iaca, printr-o scremere abila (si-n mare proportie, se poate

ca si reusita) pasarea pietroiului legat da git cu mafia haraboilor, din bratele lu\' Partidoi in cele mai firave a lu\' Alinatza.

Istetii politicari d\'Aliantza da Vrancia (d\'ai da pominea gales daspre domnul comistar "Coada") a muscat cu tot cu mal, cam cazind da papagal.

Multe valuri, brici scandal!


-Daca ei o cam scalda cu frecatul ridichii baronetului, pintru nenumaratele minareli care acesta le-a egzecutat in ultimii ani, el le demonstreste la al-de dom\' Mediciu&Co, ca stie sa le-o traga organizat, ca dupe manual.

Pricina e aia cu inchiriala da la CEfC -ul Dicanului de unde provine si prifectele Hoprea, a unui spatiu pintru sediu.

Pa care dimocratii l-a arenjat (inclusiv pintru cabinet senatoresc pintru Mediciu) si s-a mutat frumos elegant in el, da\' numai c-a uitat sa-l inchirieze prin liciteala, cum zice la lege.

Dintr-on fapt, cumva, banal,

Hop! Se pune de-alt scandal,

Numai bun de adus pa val,

Si-al umbri pa al penal,

Cu mafihotism total.


-Asta in timp ce Partidoiul si Scanteia stropyneasca stau bine mersi moaca in spatii de-a lu\' Caja-u, mai publice si mult mai tapanoase decit alea la discutatie, dar despre care bravii si timidaciosii politicari, care o ia cu elan in barba dinspre gasca baroneasca, nu a suflat, de cind a venit la putere, o vorbulita. Finca ei "colaboreaza"!

(ce se vede-i ca mimeaza)

Putirinta si tupeu

Cine n-are, e cam greu,

Si-o ia in barba mereu.


Daca tot se-ntimpl-asa

Ori or invata ceva?


-Hinc-o dovada de ce nu-l are defel la ficapti cumetrimea pa noul dereftor Dumitrace da la Derctia da Padurici (in afara la aia principala ca le-a stricat on cuib da spaguiala stropyneasca clasa una) e ca derenjeaza si structura mafihoteasca da Partidoi din teriftoriu.

Obligind sefii da ocolisuri, care erea bine mersi si safi la formatiunea da julai, sa spele putina din rispectivele viespare.

Cu lacrimile innodindu-li-se in barbi, mascaricii trebe s-anunte evenimentul public.

Se pare ca ideea ii apartine menistrului Fluturica, (Dumitracele numai o "implementeaza" in baronat) pe care mafihotimea din Partidoi l-ar minca cu sare.

Miscarea-i ca lumea, tare.

Prin urmare: bagati mare!

Cumetrii cind vede, moare.


Fara sa ne doara-n coti,

Am putea asa cu toti

Sa-i scuipam pe mafihoti


-Cine si pa ce avantajuri ii comodeaza lu\' baronet masini 4x4 egal 16 (stie lumea, mai barbate, Audi si 2 Toyate)

Cind aflati, dragi flacai,

Spuneti sa scriem si noi


Pin\' atunci, ca sa se stie,

Pare ca-i o golanie.


Foaie verde si-o lalea,

Ghici: cam ce ascunde ea?

PeNehA-us ce-o spunea

De asa o cacialma?


-Ce s-a putut ocserva la mascarada cu Conferintia da Partidoi da ieri, in afara la ce se banuia, a fost pozitiia defensiva a lu\' Chiron Chitrea. Desi alta data in Vrancia (care la imparteala intre clanele Partidoiului e reconoscuta ca face parte din portofoliul lu\' sofeor) el era al care centra si dadea si cu capul, la piesa da treatru da ieri fratele Chiron a parut mult mai stingher.

Secretul pare a fi, dupe cum a mirosit serviciul special a lu\' paparatii nostri, faptul ca s-a imbulinat puternic situatia cu minarelile dexcoperite prin zona cu trotil da la firmurile Visinachelui.

Unde, din orice pozitie te-ai uita, firele duce catre valizaoiele cu money, de care se povistea prin Catavenci ca ateriza, prin intermediul lu\' Stropy, la Chironul cu musteata (si cindva si plin da greata.)

Nu-i asa ca-i multa ceata?


-Mai emportant pare a fi amanuntul ca ceva consistent despre scandalaul cu minarelile dexcoperite la firmele Visinachelui, care ar putea capata dimensiuni babane si va exploda, se pare, in curind (si in care Chiron Chitrea s-ar viziona ca-i bagat pin\' la git) a ajuns, prin entermediul baietilor da la cioclofoane, la urechiurile lu\' Nea Nelu.

Care mintenas e semnuri c-a prigatit si varianta ca in loc da Chiron Chitrea o va facea scretaura ghinerala da Partidoi pa fosta ministreasa da scoale, Caty Abramburica.

E semni clari c-ar sa devie

Nasoleli la cumetrie


D\'alea deosebit da groase

Care cic-or sa se lase

Cu muteli prin alte case

Cu gratii s-igrasioase


Nu va fi bagati cu domnul

Visinachele bonomul

Ce-ncasa lucrari, ca omul,

Far\' sa toarne si betonul.

Japcarind ca ai din pomul

Chiron Chitrea si baronul?


-Intrebarea de la Puls s-a caznit, da\' a ajuns:


Nu seamana cam a blat Partidoi restructurat

c-on baron neresapat si-n mari minareli bagat?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.