Puls

Finca-i plin da haraboi si ciclofonisti vioi,/ Da-i si full da baronoi, vai s-amar da Partidoi!

Ziarul de Vrancea
7 apr 2005 839 vizualizări
Dupe cum e da sustinut si cainat prin cercurile baronesti, vraciu Tomnasciuc da la Statia da salvareala se cam ocsearva d'an avion ca are ceva ate care i se trage da zor dinspre gasca cumetreasca cam ca la o marioneata, cum se si banuia dealtfel.

-Dupe cum e da sustinut si cainat prin cercurile baronesti, vraciu Tomnasciuc da la Statia da salvareala se cam ocsearva d\'an avion ca are ceva ate care i se trage da zor dinspre gasca cumetreasca cam ca la o marioneata, cum se si banuia dealtfel.

Deci la fix, poti ca sa zici,

A patruns riia si-aici.


-Cam cit cancer e-n Partidoi s-a putut vide hinco-data egzact ziulicile astea. Cind ies la iveala jegosenii puse la cale cu rapeala jurnalistilor in Irak-tac-pac, dinspre cioclofonimea harabeasca aciuata prin rispectiva formatiune politicara. Care pute si-i murdara.

Vrancia, nici nu se putea altfel, se birfoteste c-ar fi din nou tapanos riprezentata. Prin legaturicile mai mult decit trainice cu haraboiul (intro-bagat pina-n git, Haisan cum ii zice), ale lu\' Bunicutplaicupriboi si chiar, sau mai ales, ghineralul Joni Pompescu, prospat trimes pa tusa din adjuncte da Cioclofonarie da Traienica Base.

S-auzeste, dragii mei,

Ca-n curind sare scintei.


Unii nu-i exclus sa vina,

Stind pe-aproape cu benzina.


-Apropou da ultimele cutremureli da prin Ciclofonarime: nu-i defel imposibil ca sa-i zboare tate raspaloaicele pa care le mai avea si Stropy implintate pe\'acolea.

Chiar si Pretrica Cindel,

(grea proptea da baronel)

Se va spensiona si el.


Vai saracul Portofel,

Va raminea stingherel.

L-or ingramadi nitel ?


-Apropou: dupe ultimele mutatii pricinuite da pumnu-n bot incasat da alegerile d\'en Bucale cu Jbanghelie care este (on Stropy mic si colorat cu ochii tot pa furat), lu\' trupa da scamatori

DIPU Popexu-Chiron Chitrea (pa care se bazeaza si baronetul manglitor vrincenesc, ce-l cata si nu-l gasesc) le-ar cam fi scazut puternic hactiunile. Cica chiar si-n benoaclele Nea\' Nelului, care ar fi tentat sa cam rebata laba cu Naste.

Vom vedea cum s-arenjeaza

Partidoi cind defileaza.


Cu-ase purtatori da steag,

Prin poze va fi beteag.


Doar julai sa prinda cheag?


-Daca e, dupe cum se zvonareste, ca Traienica Base o tine in continuare ca Gaia Matu cu voteala anticipatelor pa care va cauta sa o si transpuna in praftica dupe semneala Tratatului cu Bruxelaria, da luna asta spre sfirsit, e tare curios cum va proceda parlamentarii din Alinatza ce a prins loc.Al-de Mimi Samponaru, Motanu si chiar Jean Mediciu.

O va lua spre PurHorici, sau spre Partidoi, ce zici?


-Intrebarea da la Puls zice ca a si ajuns:


Fara pili la ciclofoane, Stropy o sa cam ia castane?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.