Puls

Ieri alesii da Focseni s-au tinut din nou da smeni

Ziarul de Vrancea
3 feb 2007 777 vizualizări
contra lu amarasteni ce-au votat asa coceni

- Ieri in Conseliu blocal da Focseni s-a jucat o noua piesa da treatru din aproximativ aceeasi serie cu aia in care alesii resedintei da giudet mascati in actorasi fara talent i-au dat moaca sutz- baronului Portofel citeva hectare in vecitatatea Hautelului Caprisoara ca sa-si rezolve una din problemele grrroase pa care le are pa cocoasa in dosarul da corupaciune nu de mult instrumentat da pricororii DeNeA.

De data asta subiectul coteriilor transpartinice l-a constituit pretalaul nesimtit pus in Focseni pa caldurici.

O mai mare magarie

Greu se poate, mai badie,

(Chiar de Vrancia, cum se stie,

I-nca baronat in vriie

De care multi, cind sa vie,

Fug aproape ca de riie!)

Ia ghici! Oare ce sa fie

Cu proaspata smenarie?

Jmichireala, ori prostie?


- Apropou da Fabrica da caldurici.

Puls a primit egzact ieri doua la obiect pareri, scrise asa cam in doi peri de doi cititori sinceri. Lecturati-le, monseri.


Astfel primul cititor ne-a scris textul urmator:

Daca atitia ani echipa manageriala a fabricii de caldurici dan Focseni s-a dovedit ineficienta, de ce nu este schimbata? Mergeti printre muncitori si o sa vedeti cum este perceputa aceasta trupa! Imbuibati de afaceri, da juleli da combuxtibil cu acte masluite, de excursii costisitoare peste granita chipurile pentru

tehnologizare - adevarate bairamuri in cupluri stiute -membrii trupei conducatoare isi vad numai propriile interese. Cel mai tipic egzemplu este cel al dereftoarei iconomicce care a venit in Fabrica da caldurici in sandale da guma si acum invirte pe dej\'te, tragind "malaiul", intreaga mustarie. Intrebati-o cum a scapat in dosarul cu vinzareala (julelala) da motorina? Important este insa faptul ca pe fruntile lui Popexu si Naxtaxe ar trebui scris cu tatuaj care nu se ia "groparii Fabricii da caldurici»


Cel de-al doilea cititor e si el necrutator tot c-un text usturator:


«Cred ca cel mai bine pentru toata lumea ar fi ca aceasta societate sa se inchida si domeniul furnizarii da caldurici din Focseni sa fie privatizat si lasat in voia regulilor normale ale economiei de piata

fara nici un fel de favoritisme de natura politica. Fabrica da caldurici din Focseni este o absurditate intr-o tara democratica in care exista economie de piata. Ca orice societate normala ar trebui sa lupte pentru clientii lor si sa-i respecte, nu sa le bage pe git facturi si tot felul de obligatii pentru zero servicii.»


Vreunul din cei doi, bai frate, de-au scris texte piperate, ce-au fost mai sus-prezentate, o avea sau ba dreptate ?


-Intrebarea da la Puls e da weekend-ul in curs si vrea sa-i dati iar

raspuns :

Finc-au scumpit iar caldura (far\' sa ia nici o masura, cum zicea de-i durea gura, cind a fost cu votatura) domni alesi den batatura nu-si merita uratura?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.