Opinii

Constatari graitoare

Corneliu Condurache
29 nov 2006 1017 vizualizări
Cei doi ani de cind puterea portocalie a venit la putere au fost marcati ieri in Vrancea cum nu se poate mai sugestiv; in acord cu realitatile actuale ale judetului.

Intr-un proces aflat pe rolul Tribunalului, in care Prefectura este trimisa in judecata de Consiliul Judetean pentru neacordarea avizului de legalitate a doua hotariri, institutia ce reprezinta Guvernul Romaniei pe aceste plaiuri a cerut stramutarea cauzei la o alta instanta egala in grad. Orice s-ar spune, analiza mai graitoare ca aceasta nici ca era cu putinta. Practic, prin ea se recunoaste, si inca utlilizindu-se un semnal ce- ar trebui sa-i trezeasca pe multi politicieni din visele frumoase, acum, cu luna si doua zile inainte de 1 ianaurie 2007, ca justitia din judet a ramas incremenita intr-o asemenea neschimbare incit a bagat si guvernul Romaniei in sperieti. Cum altfel poate fi oare interpretat demersul facut public ieri in sala de judecata a Tribunalului Vrancea al juristului Prefecturii ? In afara observatiei ca daca nu-si cauta solutii si in privinta propriilor juristi trimisi sa pledeze in astfel de cauze, Institutiei Prefectului din Vrancea s-ar putea sa nu-i fie de mare folos stramutarea, oriunde ar decide ca trebuie sa se deruleze procesul Prefectura-Consiliul Judetean, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie; si a posibilei constatari ca esecul incercarii de a-l schimba din functie pe Oprisan din aceasta toamna mai capata

o solida explicatie, alte comentarii nu mai sint necesare. Pentru ca nu-i greu de observat: ar fi de prisos.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.